Χανιά: Ύφεση των καιρικών φαινομένων- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από το μεσημέρι

12:54 30/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Κρήτη, από τις 12 το μεσημέρι, καθώς η βελτίωση των καιρικών συνθηκών οδήγησε στην άρση της απαγόρευσης του απόπλου.
Σε ό,τι αφορά στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES από Χανιά απέπλευσε στις 12 το μεσημέρι το “ΕΛΥΡΟΣ” και από Ηράκλειο

την ίδια ώρα το “ΚΡΗΤΗ ΙΙ”.
Από Πειραιά στις 12 αναχώρησαν τα πλοία της Blue Star για Κρήτη.
Για τα πλοία των Μινωϊκών Γραμμών από και προς την Κρήτη, αναχώρησε το “MYKONOS PALACE” από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 12, θα φτάσει στα Χανιά στις 14:30 και θα αναχωρήσει εκ νέου για το λιμάνι του Πειραιά στις 3 το μεσημέρι.
Από Πειραιά στις 12 αναχώρησε το “FESTOS PALACE”, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις 19:30 στη Σούδα και από εκεί για το λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα αποβιβάσει και θα επιβιβάσει εκ νέου αμέσως, ώστε να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο νυχτερινό δρομολόγιο.


Προβλήματα από την κακοκαιρία
Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στα Χανιά, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους. στην οδό Αναγνώστου Γογονή έπεσε δέντρο, το οποίο κατέληξε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Στη διάρκεια της νύχτας ένας τεράστιος ευκάλυπτος που βρίσκεται στην αυλή δημοτικού σχολείου της Νέας Χώρας στα Χανιά, ξεριζώθηκε και έπεσε στα κάγκελα της εισόδου, ενώ στη συνέχεια προσγειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα και δεν περνούσε κάποιος πεζός. Από τις έντονες βροχοπτώσεις πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια, , ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στο πλακόστρωτο και σε καταστήματα της παλιάς πόλης και του Ενετικού λιμανιού.

Φωτογραφίες: Foto Mpouzis Chania

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα