Χανιά: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Πόπη Σκουλάκη

08:52 7/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Χανιώτες, φίλοι και η οικογένεια της Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη, θα πουν σήμερα το τελευταίο «αντίο», στην καταξιωμένη δικηγόρο και σύζυγο του πρώην υπουργού και Δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη, στις 15:30 στον ναό της Ευαγγελίστριας και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του ναού της Αγίας Φωτεινής. Η σορός της θα βρίσκεται από τις 2 το μεσημέρι στο ναό της Ευαγγελίστριας. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο «Ορίζοντα». Η Πόπη Σκουλάκη, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε νικημένη από

τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Σύμφωνα με τη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για χθες και σήμερα ακυρώθηκαν.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμα το ΚΙΝΑΛ Χανίων, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης

Τα συλλυπητήρια μηνύματα:

Το ΚΙΝΑΛ Χανίων για το χαμό της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

Η ΝΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΑΝΙΩΝ με αφορμή το θάνατο της δικηγόρου και συζύγου του Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της καταξιωμένης δικηγόρου Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη και σύζυγου του Μανώλη Σκουλάκη μετά από μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η θανούσα ήταν καταξιωμένη δικηγόρος των Χανίων και μητέρα δύο παιδιών που είχε αποκτήσει με τον σύντροφό της Μανώλη Σκουλάκη

Η Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Ν. Χανίων εκφράζει το θερμότατα συλλυπητήρια της στον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και στην αγαπημένη της οικογενεια.

Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό πόσον στο ίδρυμα ΚΗΦΑΠ «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη για την απώλεια της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσα Δικηγόρου Κας Πόπης Σκουλάκη-Ξηρουχάκη, προέβηκε στην παρακάτω δήλωση:

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της διακεκριμένης Χανιώτισσας Δικηγόρου Κας Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, γέμισε με θλίψη τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την επιστημονική και αυτοδιοικητική κοινότητα του τόπου μας.

Ο κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια , στον πρώην Υπουργό και πρώην Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη και στην οικογένεια του , για τον πρόωρο χαμό της συζύγου και μητέρας τους.

Συλλυπητήριο Ευτύχη Δαμιανάκη για τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

«Το άγγελμα του θανάτου της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη βύθισε όλη τη χανιώτικη κοινωνία κι εμένα προσωπικά σε βαθιά θλίψη.

Η Πόπη Σκουλάκη – Ξηρουχάκη ήταν μία ξεχωριστή γυναίκα.

Μία εξαίρετη και τρυφερή σύζυγος, πάντα στο πλευρό του Μανώλη. Με αξιοπρέπεια και ταπεινότητα. Διακριτικά κοντά του, χωρίς να προκαλεί. Με αυτή τη διαχρονικά διακριτική στάση της δίπλα στον Μανώλη, του προσέφερε τη δύναμη που και αυτός χρειαζόταν, πάνω απ’ όλα, στη διαχρονικά επιτυχημένη πολιτική του πορεία.

Η Πόπη ήταν, όμως, και μία τρυφερή και στοργική μητέρα. Περήφανη για τις κόρες της, έδινε τα πάντα για τη μόρφωση και την προκοπή τους.

Η Πόπη ήταν και μία εξαίρετη δικηγόρος, που είχα την τύχη να γνωρίσω από πιο κοντά με αυτή της την ιδιότητα, αφού συνυπήρξαμε και οι δύο, για πολλά χρόνια, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Εξαιρετικά αγαπητή από τους συναδέλφους της, λόγω του ευγενούς, μετριοπαθούς και ήπιου χαρακτήρα της.

Η οικογένειά μας και εγώ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Μανώλη Σκουλάκη και στις αγαπημένες της κόρες, Ναταλία και Ιωάννα.

Να έχετε, Ναταλία και Ιωάννα, την ευχή της μητέρας σας ως το μεγαλύτερο εφόδιο της ζωής σας, που πάντα θα σας συνοδεύει, πάντα θα σας στηρίζει.

Η απώλεια της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη κάνει σίγουρα φτωχότερη τη χανιώτικη κοινωνία, την κοινωνία που αγάπησε και την αγάπησε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της χανιώτικης γης που θα τη σκεπάσει».

Συλλυπητήρια Μανώλη Ντουντουλάκη για την απώλεια της Πόπης Ξηρουχάκη-Σκουλάκη

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά, κ. Μανώλης Ντουντουλάκης εκφράζει την ειλικρινή οδύνη του για τον πρόωρο χαμό της Πόπης Ξηρουχάκη- Σκουλάκη. Εξαίρετη δικηγόρος με πολυεπίπεδο και πάντα μαχητικό έργο, με βαθιά πίστη στις αρχές της οικογένειας, ακλόνητο στήριγμα στον σύζυγό της και στα παιδιά της. Βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στον πρώην Υπουργό και πρώην Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και στους οικείους της.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Σταθάκη

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κος Γιώργος Σταθάκης πληροφορούμενος τον θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, συζύγου του Μανώλη Σκουλάκη, εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον ίδιο και στην οικογένειά τους.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα