Χανιά: Ημερίδα για τον αθλητισμό και τα αναβολικά

10:31 4/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα με θέμα: Αναβολικά… απαξιώνουν τον Αθλητισμό και φθείρουν την Ολυμπιακή ιδέα, διοργανώνει στις 12 Ιουνίου στα Χανιά, η η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, σε συνεργασία με αυτοδιοικητικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της πόλης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.


Συγκεκριμένα, μετά το καλωσόρισμα του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κυρίου Δαμασκηνού, και τους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και εκπρόσωποι των προαναφερόμενων φορέων θα καταθέσουν τις εξειδικευμένες εισηγήσεις τους οι:

•Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, με τίτλο «Γόρδιος Δεσμός για τον Αθλητισμό έχει καταστεί η εμπορευματοποίηση, που ¨γεννάει¨ σκάνδαλα ντόπινγκ».

•Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με τίτλο «Ο πολιτισμός των σπορ σήμερα και ο αθλητισμός του μέλλοντος».
•Γιάννης Παπαδογιαννάκης, δικηγόρος, πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με τίτλο «Η νομική αντιμετώπιση του ντόπινγκ στην Ελλάδα και τη διεθνή έννομη τάξη».

Keywords