Χανιά: Δημόσιος απολογισμός για το Νοσοκομείο Χανίων παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου υγείας

11:19 9/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα στις εφτά το απόγευμα στην αίθουσα «Δημοσθένης Γαγάνης» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή παρουσίαση – συζήτηση με θέμα: «Ετήσιος δημόσιος απολογισμός και καθορισμός προτεραιοτήτων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Ο Άγιος Γεώργιος». Ο δημόσιος απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης του Γ.Ν. Χανίων γίνεται για πρώτη φορά στα 17 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού, του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη και της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα γίνει

και η υπογραφή της σύμβασης για την ανέγερση νέας πτέρυγας της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο δια της διαθήκης του Γεωργίου Μαλινάκη, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής του Κληροδοτήματος Σεβασμιώτατο Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, τον Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων Μηνά Βουλγαρίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Στεργίου – Παπανάτσιου. To κληροδότημα είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ και θα διατεθεί για την επέκταση της ψυχιατρικής πτέρυγας του Νοσοκομείου Χανίων και για την κάλυψη, στη συνέχεια, των αναγκών της. Ήδη η σχετική μελέτη έχει ολοκληρωθεί ενώ τα σχέδια υπάρχουν και έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε ανακοίνωσή της η τοπική επιτροπή Χανίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους κυρίους Ξανθό και Πολάκη, ως εκφραστές της λιτότητας στο χώρο της δημόσιας υγείας. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για δημόσιο απολογισμό παρωδία, με δεδομένη, όπως αναφέρεται, την υποστελέχωση και την
υποχρηματοδότηση των δομών υγείας.

The post Χανιά: Δημόσιος απολογισμός για το Νοσοκομείο Χανίων παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου υγείας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα