Χ-mas Boom: Οι Blend Mishkin & Roots Evolution σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

15:23 18/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 και σε συνεργασία με την A-side Events, κλείνει η χρονιά με ένα εορταστικό live show σε rub a dub & dancehall ρυθμούς στο Υπόγειο Μελενίκου Κωνσταντίνου 13, στη Θεσσαλονίκη.
Η πιο φρέσκια μπάντα της Ελληνικής Reggae σκηνής, Blend Mishkin & Roots Evolution,
οπλισμένη με φρέσκες μουσικές αλλά και τραγούδια από τα 2 τελευταία album ’’In Real Life’’ και ‘’Survival of The Fittest’’, έρχεται να γιορτάσει μαζί μας εκείνο το βράδυ. Mια μέρα πριν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου παίζουν στο Stage Club, στη Λάρισα.Έχοντας στο ενεργητικό τους περίπου ένα χρόνο σκηνικής παρουσίας, οι Blend Mishkin & Roots Evolution, έχουν ήδη ολοκληρώσει ένα Ευρωπαϊκό tour με εμφανίσεις σε μεγάλα διεθνή festival και clubs όπως One Love Festival (UK), Antilliaanse Feesten (BE), The Reggae Garden Festival (UK), Hootananny Brixton (UK) και Attic Bristol. Σήμερα, η μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο studio για την ηχογράφηση του νέου της album, ενώ φήμες γύρω από αυτό μιλούν για πολλές μουσικές εκπλήξεις. Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Blend Mishkin τον Απρίλιο του 2017. Το ζέσταμα της βραδιάς αναλαμβάνει ο selector Rastayouth, straight from Austria, με την υπόσχεση να ξεκινήσουμε το χορό από νωρίς.Μετά το τέλος του live, το booth αναλαμβάνουν οι Moca Juniors Sound. Με τον selectah Mellow Mood πίσω από τα decks και τον TuRTLe στο μικρόφωνο, υπόσχονται ένα μουσικό σετ από νέες κυκλοφορίες και φρέσκα κομμάτια, όπως πάντα σε reggae dancehall διάθεση.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 – Γενική είσοδος : 5 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χ-mas Boom, Blend Mishkin, Roots Evolution, Θεσσαλονίκη, Λάρισα,ch-mas Boom, Blend Mishkin, Roots Evolution, thessaloniki, larisa