«Μπλόκα» αγροτών σε ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΓΑ

19:28 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου έχουν προγραμματίσει κατά τόπους οι εκπρόσωποι της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων της Νίκαιας, έξω από τα καταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΟΓΑ. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας,

ο οποίος πρόσθεσε ότι αύριο οι αγρότες θα ζητήσουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευ. Αποστόλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισας.

Ο κ. Μαρούδας ανέφερε ότι στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Ιουλίου, θα αναδειχθούν κατά τόπους από τους εκπροσώπους των αγροτών τα προβλήματα που υπάρχουν και έχουν σχέση με τις πληρωμές και τις ενστάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ και τις συντάξεις του ΟΓΑ.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρ. Μαρούδας με αγρότες σε παλαιότερη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕΌσον αφορά την αυριανή επίσκεψη Αποστόλου στη Λάρισα, ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα