Μπέττυ Αρβανίτη, Δημήτρης Καραντζάς & Άρης Λεμπεσόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2

09:01 11/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Μπέττυ Αρβανίτη o Δημήτρης Καραντζάς και ο Άρης Λεμπεσόπουλος είναι οι καλεσμένοι της Λένας Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21:30 στην ΕΡΤ2.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Λένα Αρώνη συνομιλεί με την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, για τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς, την αφοσίωση στο θέατρο και τη συνεργασία τους.

Στο

δεύτερο μέρος, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τον Άρη Λεμπεσόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή του, για τα στοιχεία του χαρακτήρα του και πώς πορεύτηκε μ’ αυτά, για τα οικεία και τα ανείπωτα της σχέσης του κοινού με τους ηθοποιούς.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς αλλά και με ανθρώπους οι οποίοι με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα