Απορρίφθηκε η ένσταση-καταγγελία του Οδυσσέα

22:05 4/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόφαση της να απορρίψει την ένσταση-καταγγελία του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβίσκου-Μ. Αλέξανδρος Καρπερής ανακοίνωσε σήμερα η πειθραρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η επίσημη ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, αποτελούμενη από τους: Μεταλλίδη Κωνσταντίνο, Νταούδη Κωνσταντίνο και Χιντερίδη Αναστάσιο, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών, συνεδρίασε στα Γραφεία της ΕΠΣ Σερρών στις 31-3-2017 ημέρα Παρασκευή και ασχολήθηκε με την εκδίκαση της ενστάσεως-καταγγελίας

του ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κατά του κύρους του αγώνα ΑΣΠΙΣ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ. Η Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε την ένσταση –καταγγελία του σωματείου ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το σκεπτικό της απόφασης που σε δύο σελίδες περιγράφει αναλυτικά τις ενέργειες που έκανε η πειθαρχική επιτροπή κοινοποιήθηκε στα ενδιαφερόμενα σωματεία (Οδυσσέας Αναγέννησης, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής και Ασπίδα Δραβίσκου). Η πειθαρχική επιτροπή αναφέρει τα όσα κατέθεσαν ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα, παράγοντες και προπονητής άλλης ομάδας που ουσιαστικά είπαν ότι οι συζητήσεις στις οποίες ήταν παρόντες ήταν «καφενειακού» επιπέδου. Τώρα αναμένονται οι κινήσεις του Οδυσσέα Αναγέννησης και σύμφωνα με τα όσα είπε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο γνωστός νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης είναι πολύ πιθανό να γίνει έφεση κατά της απόφασης στην ΕΠΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα