Απολογισμός δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας – 30 Απριλίου οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ

23:32 12/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ετήσιος απολογισμός δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της Ν.Δ. ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεδρίασης του οργάνου που πραγματοποιήθηκε χθες. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για την δράση «Μήνας Υγείας» και για τις επικείμενες εκλογές της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., που θα διεξαχθούν στις 30 Απριλίου, ενώ συζητήθηκε η πολιτική επικαιρότητα και δόθηκε το παρακάτω μήνυμα:

το πλαίσιο της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας όπου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

11 Απριλίου, σε κλίμα ενότητας και παραγωγικότητας, παρουσία και μελών του κόμματος, ανακοινώθηκε ο ετήσιος απολογισμός δράσεων της ΝΟ.Δ.Ε., έγινε ενημέρωση σχετικά με την δράση «Μήνας Υγείας» και για τις επικείμενες εκλογές της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Συζητήθηκε η πολιτική επικαιρότητα όπου και δόθηκε το παρακάτω μήνυμα:

«Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν η χώρα μας δεν βρέθηκε σε τόσο τραγική και αδιέξοδη κατάσταση.
Όλοι αισθανόμαστε πλέον ότι οι μέρες που διανύουμε μοιάζουν με εκείνες του καταστροφικού 2015. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, που δυστυχώς στοίχισε ακριβά και οδήγησε σε σκληρά μέτρα, με μειώσεις μισθών και συντάξεων που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Η αγορά έχει στεγνώσει, οι τράπεζες αιμορραγούν και η διάχυτη αβεβαιότητα και ανασφάλεια δηλητηριάζουν την οικονομία και την κοινωνία. Ο χρόνος τελειώνει και η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη για μια φορά ακόμη με το φάσμα της χρεοκοπίας. Το ενδεχόμενο όμως προκήρυξης εκλογών, όποτε και αν κλείσει η αξιολόγηση, παραμένει ανοιχτό. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, ότι θα υποστούν ακόμη μια άνευ προηγουμένου μείωση του βιοτικού τους επιπέδου, διαμέσου μισθών και συντάξεων, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης. Ακόμη και στο ενδεχόμενο που η αξιολόγηση ολοκληρωθεί -κάτι που όλοι ευχόμαστε-, με χρονοδιάγραμμα εφαρμογής μέτρων μετά το 2019, η κυβέρνηση θα έρθει αντιμέτωπη με την κοινωνική οργή και αγανάκτηση, που αναπόφευκτα θα την οδηγήσει σε εκλογές. Η ώρα της πολιτικής αλλαγής πλησιάζει, οι πολίτες κατανοούν πλέον πόσο κακό έκανε ο λαϊκισμός και η δημαγωγία στην πατρίδα και στον καθένα ξεχωριστά. Η ανάγκη για την πολιτική επικράτηση της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί πλέον όρο εθνικής επιβίωσης».

Απολογισμός δράσεων

6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 – Πολιτική εκδήλωση ‘’Φορολογική Μεταρρύθμιση, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας’’ με κεντρικό ομιλητή τον Συντονιστή Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, βουλευτή Φθιώτιδος κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 – Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου, στην κινητή μονάδα αιμοδοσίας.

7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – Επίσκεψη, στο πλαίσιο της δράσης ”Κανένας στο περιθώριο”, στο Γηροκομείο Βόλου.

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας ΝΔ – Παλαίμαχων Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας για το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο. Σε συνεργασία των ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, στο πλαίσιο της δράσης ”Κανένας στο περιθώριο”, πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των ΝΟ.Δ.Ε., με τους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας, στο Δημοτικό Στάδιο ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ στη Λάρισα.

12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – Επίσκεψη, στο πλαίσιο της δράσης ”Κανένας στο περιθώριο”, στο ίδρυμα ‘’Άσπρες Πεταλούδες’’ στο Βόλο.

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – Επίσκεψη, στο πλαίσιο της δράσης ”Κανένας στο περιθώριο”, στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 – Επίσκεψη, στο πλαίσιο της δράσης ”Κανένας στο περιθώριο”, στον Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Αγ. Ανάργυροι».

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Στήριξη από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στη Γιορτή εθελοντισμού, αθλητισμού, ανθρωπισμού και ευαισθητοποίησης για την άφιξη της ποδηλατικής ομάδας Wheeling2Help, στην παραλία του Βόλου. (1700 Χιλιόμετρα με ποδήλατα από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο).

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – Συνάντηση κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. στο Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων σε φορείς του Νομού. Συζήτηση με την πρόεδρο κ. Νάνσυ Καπούλα και με μέλη του Δ.Σ. όπου έγινε καταγραφή ζητημάτων, προβληματισμών και απόψεων τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – Τη συνεταιριστική οργάνωση ΕΒΟΛ επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και είχε ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο και με υπηρεσιακά στελέχη στα γραφεία της ΕΒΟΛ.

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες». 1η Δημόσια Συζήτηση από τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στον Αλμυρό Μαγνησίας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Συνάντηση κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. με την επικεφαλή υποψήφια ψηφοδελτίου ‘’Δ.Κ.Μ. Ενωτική Πρωτοβουλία’’ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα και υποψήφιους μηχανικούς. Συμφωνήθηκε πρόγραμμα κοινών δράσεων και στήριξη στις επικείμενες εκλογές (20/11/2016) για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. (Αποτέλεσμα η παράταξη να καταλαμβάνει 21 έδρες στη νέα 46μελή αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Μαγνησίας και αναδεικνύεται πρώτη δύναμη με τα μεγαλύτερα ποσοστά Πανελληνίως).

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Συνάντηση με τον επικεφαλή του ψηφοδελτίου της Θεσσαλίας της ‘’Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων’’ (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) κ. Γιώργο Χρηστάκη και με υποψήφιους Οικονομολόγους, με σκοπό τον προγραμματισμό για κοινές δράσεις και στήριξη της παράταξης στις επικείμενες εκλογές (11/12/2016) για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. (Οι εκλογές στο 7ο Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ, ανέδειξαν νικήτρια τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) και τον κ. Γιώργο Χρηστάκη πρώτο σε προτίμηση ψήφων στη Θεσσαλία και τέταρτο σε όλη την Επικράτεια).

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Ημερίδα ‘’Περιφερειακή Ανάπτυξη, Χρηματοδοτικά Εργαλεία και δυνατότητες, επόμενη μέρα για την Θεσσαλία’’, σε συνεργασία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε. με φορείς του Νομού.

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Εκδήλωση με θέμα ¨Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης¨. Η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ. και η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας με κεντρική ομιλήτρια την Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Αν. Τομεάρχη Πολιτισμού κα. Άννα Καραμανλή.

19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη είχε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στα πλαίσια των επαφών και συναντήσεων με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την καταγραφή των απόψεων τόσο στο θέμα της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσο και στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση Α βαθμού.

27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα, στο δημαρχείο του Δήμου είχε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την καταγραφή των απόψεων σε θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση και σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – Εκδήλωση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – Συνάντηση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων με τις 4 ΝΟ.Δ.Ε. της Θεσσαλίας, (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας) στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, με θέμα την ενημέρωση και την παροχή συμπληρωματικών διευκρινήσεων για την Εμπορική Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA). Ακολούθησε η συνέντευξη τύπου σε τοπικά μ.μ.ε. του Γραμματέα Αγροτικών Φορέων
της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα όπου παρευρέθηκαν και ο κ. Βασίλειος Χριστοδουλάκης Διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων, οι αναπληρωτές Γραμματείς Αγροτικών Φορέων κ. Ιωάννης Κουκουρας και κ. Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – Σε συνεργασία των 4 ΝΟ.Δ.Ε. της Θεσσαλίας, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου σε μ.μ.ε. στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Σερρών, κα. Φωτεινή Αραμπατζή, του αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Άρτας, κ. Γιώργο Στύλιο, του αναπληρωτή Τομεάρχη, βουλευτή Φλώρινας, κ. Γιάννη Αντωνιάδη, με θέμα η Εμπορική Συμφωνία Ε.Ε. – Καναδά (CETA). Ακολούθησε συνάντηση και συζήτηση με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού.

11 – 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας, σε συνδιοργανώση από την Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας και από τις 4 ΝΟ.Δ.Ε. της Θεσσαλίας.

«Μήνας διαλόγου και δράσεων για την Υγεία»

Ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία είναι αυτό της Υγείας. Για τη Νέα Δημοκρατία, μεταρρύθμιση στην Υγεία σημαίνει σεβασμός, βοήθεια, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών Υγείας σε όλους τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε την πρωτοβουλία «7 Απριλίου – 7 Μαΐου: Μήνας διαλόγου και δράσεων για την Υγεία», που περιλαμβάνει σειρά συναντήσεων και επισκέψεων σε νοσοκομεία για την ανάδειξη των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν το χώρο της Υγείας. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ακούσει από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους. Ταυτόχρονα, να ακούσει και τη γνώμη των πολιτών, που επισκέπτονται τα νοσοκομεία, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες Υγείας.

Τις μέρες μετά το Πάσχα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων στη Μαγνησία, ενώ μέσα στον Μάιο θα παρουσιαστεί και το πλαίσιο αρχών του Κόμματος για την Υγεία.

Επικείμενες εκλογές Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Οι εκλογικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 από ώρα 09:00 έως ώρα 19:00. Οι λεπτομέρειες διενέργειάς τους ορίζονται σε Γενική Εγκύκλιο, που έχει ήδη εκδοθεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης. Ως τόπος διεξαγωγής των εκλογικών διαδικασιών ορίζονται τα γραφεία της οικείας Τοπικής Οργάνωσης σε ολόκληρη τη χώρα. Στα γραφεία των ΝΟ.Δ.Ε., επιπλέον, θα στεγάζονται οι Νομαρχιακές Εφορευτικές Επιτροπές (Ν.ΕΦ.Ε.), που θα έχουν την ευθύνη για την ομαλή διεκπεραίωση των διαδικασιών.

«Κατά συνέπεια, όλες οι κομματικές μας οργανώσεις και τα στελέχη μας σε Νομαρχιακό και Δημοτικό επίπεδο καλούμαστε από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση της διεξαγωγής τους να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με άμεσο και διαρκή συντονισμό με τους εκπροσώπους της Νεολαίας μας που δραστηριοποιούνται στα όρια της χωρικής μας αρμοδιότητας, ώστε να ρυθμιστούν έγκαιρα όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες των εκλογικών διαδικασιών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
εκλογες, οννεδ, εκλογες 2012, οννεδ, μειωση μισθων, αδωνις γεωργιαδης, νεα δημοκρατια, δραση, τραπεζες, ελλαδα, λαρισα, άφιξη, ηρακλειο, εβολ, νέα, τεε, οεε, αθηνα, σημαίνει, μαΐου, πασχα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, φορολογικη δηλωση 2011, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, θεματα πανελληνιων, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, κοινωνικη συμφωνια, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2015, αξιολογηση, γιορτη σημερα, κοινωνια, αυτοδιοικηση, εβολ, αναπληρωτες, αιμοδοσια, γηροκομειο, γνωμη, δημοκρατια, εμπορικη, εργαλεια, θεμα, κωνσταντινουπολη, οεε, οικονομια, πλαισιο, ποδηλατα, προγραμμα, τεε, υγεια, ωρα, αγορα, αννα, άφιξη, βοηθεια, γραφεια, δυναμη, δημος, δυστυχως, δοθηκε, εγινε, εθελοντικη αιμοδοσια, αιθουσα, ενημερωση, εξυπηρετηση, ευθυνη, υπηρεσιες, θεσσαλια, ιδρυμα, κυβερνηση, κινηση, κλιμα, λεπτομερειες, μαΐου, μειωση, νοσοκομεια, ορια, πιτας, προβληματα, ρηγα, σεβασμος, συζητηση, σειρα, σωματειο, τριτη, φορα, χαθηκε, χρονος, ιωαννης, κωνσταντινος, αγωνας, γιορτη, χωρα, ιατρικο, ιουνίου, κωνσταντινου, κυριακου, κυριακη, μια φορα, οργανα, οργη, ρηγα φεραιου, σημαίνει, θεματα, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα