Απ. Παραλιμνίου: Αγχωτική νίκη από… άλλη ομάδα

00:07 15/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου που για την 3η αγωνιστική της Γ εθνικής κέρδισε με σκορ 1-0 τον Κεραυνό Πέρνης.

Σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος για τους περσινούς πρωταθλητές, ο Απόλλων πήρε το «τρίποντο» με ένα γκολ του Δημήτρη Μπονέρη στο 45ο. Η νίκη δεν έφερε όμως χαμόγελα στον προπονητή Παύλου Δημητρίου που εξακολουθεί να έχει παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του. «Κερδίσαμε αλλά δεν ήμασταν καλοί. Στο κύπελλο δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο

αλλά στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είμαστε αυτοί που εγώ θέλω κι έχει δείξει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου που ξανά χτύπησε το καμπανάκι για τους παίκτες του «η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Θα βελτιωθεί και όσοι θέλουν να είναι στην ομάδα πρέπει να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο». Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στα πρώτα λεπτά με τον Τσάκωνα αλλά οι Τριανταφύλλου και Καρυοφύλλης απάντησαν χωρίς όμως Ρίζος να τους επιτρέψει να σκοράρουν. Ο Δημητρής Μπονέρης άνοιξε το σκορ με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά στο δεύτερο και όσο δεν «κλείδωνε» η νίκη οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά κι έχασαν ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα

10ο Σουτ του Τσάκωνα, η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι.

12ο Σέντρα του Γιάννη Καρυοφύλλη, εναέριο πλασέ του Μπονέρη, η μπάλα άουτ.

14ο Δυνατό σουτ του Κώστα Τριανταφύλλου έξω απ’ την περιοχή, έσωσε την ομάδα του ο Ρίζος.

15ο Μετά από σέντρα του Μπαντάνη, ο Χαριτίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

19ο Ωραίο σουτ του Βασίλη Καρυοφύλλη, με εκπληκτική επέμβαση ο Ρίζος κράτησε το μηδέν.

25ο Πλασέ του Β. Καρυοφύλλη, έδιωξε και πάλι ο Ρίζος. 27ο Δυνατό διαγώνιο σουτ του Κωστόπουλου, ο Σαββίδης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

35ο Σε αντεπίθεση, ο Λάσπατζης, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Γεωργιάδης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

45ο + Μετά από ατομική προσπάθεια του Βασίλη Καρυοφύλλη, έδωσε πάσα στον Δημήτρη Μπονέρη που με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ (1-0).

70ο Σέντρα σουτ του Γκεοργκίεφ, έδιωξε εντυπωσιακά ο Σαββίδης.

79ο Διαγώνιο σουτ του Ζυγκερίδη, άουτ.

85ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάκωνα, καρφωτή κεφαλιά του Λεγάτου, άουτ.

86ο Φάουλ του Γεωργιάδη, ανάποδο ψαλίδι του Κωνσταντάρα, άουτ.

92ο Πάσα του Παναγιωτίδη, δυνατό σουτ του Ζυγκερίδη, μόλις άουτ.

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τσαούσης (46′ Τάκας), Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Μπονέρης, Δέντσας, Καρυοφύλλης Β. (78′ Ζυγκερίδης), Λαζαρίδης(65′ Λιάρας), Καρυοφύλλης Ι. (72′ Παναγιωτίδης).

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Τσάκωνας, Μαρκάκης (57′ Μαλακός), Χαριτίδης (67′ Γκεοργκίεφ), Κωστόπουλος

Επόμενη αγωνιστική: Αετός Ορφανού-Απόλλων Παραλιμνίου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα