Ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για τηλεκατάρτιση επιστημόνων

12:26 9/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων που αφορά στην καταβολή επιταγής τηλεκατάρτισης των 600 ευρώ για περισσότερους από 180.000 επιστήμονες. θα περιλαμβάνει παρακολούθηση προγράμματος 100 διδακτικών ωρών και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τη δράση, αλλά και για θέματα που θα προκύψουν κατά την υλοποίησή της, πραγματοποιείται μέσα από το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ().

Η πρώτη

δόση των 400 ευρώ θα καταβληθεί μέχρι τις 14 Απριλίου και η δεύτερη στο τέλος του μήνα και αφορά τηλεκατάρτιση σε 10 επιστημονικά πεδία.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο «ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης γίνεται βάσει Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) οριζομένων από το υπουργείο Οικονομικών» και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 20 Απριλίου. (voucher) και με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης»

Τις υπηρεσίες (voucher) με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης μπορούν να παρέχουν όλα τα αδειοδοτημένα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου 1 και 2.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Κατερίνα Γράβου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα