Αναστ.Μαρίνος: Να παραιτηθεί και…κρυφτεί ο δήμαρχος

11:57 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Έκθετος στα μάτια της κοινής γνώμης είναι ο αναξιόπιστος Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, αφού την ώρα που διαψεύδει με δημόσια τοποθέτησή του την πρόταση από Πολωνική εταιρεία, ώστε να φεύγουν τα απορρίμματα εκτός νησιού, χωρίς ο Δήμος να επιβαρύνεται οικονομικά, αποκαλύπτω τη συνάντηση που έγινε στην Πολωνική Πρεσβεία για το θέμα αυτό και στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργού Δικαιοσύνης,Σταύρου Κοντονή», επισημαίνει ο πρώην αντιδήμαρχος Αλυκών και νυν ανεξάρτητος δημοτικός

σύμβουλος Ζακύνθου, Αναστ.Μαρίνος. «

«Πλέον οι Ζακυνθινοί γνωρίζουν πως το πρόβλημα με τη μη επίλυση του ζητήματος των απορριμμάτων έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Παύλος Κολοκοτσάς. Αυτός είναι που ονειρεύεται τα 18 εκ. ευρώ του «Λίβα», όταν υπόσχονταν προεκλογικά πως «πάνω από το πτώμα του θα πάνε εκεί τα σκουπίδια.
Είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την περιβαλλοντική καταστροφή στη Ζάκυνθο και φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία η ποινή φυλάκισης των 15 μηνών που του επέβαλλε η Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος στον Σκοπό.
Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, κ. Αντώνης Αντίοχος-Μπαλιακράς, ο Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Νίκος Πέττας, και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ, Κώστας Κόκορης.
Άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση της Πολωνικής εταιρείας, εκπρόσωπος της οποίας τους έκανε ειδική παρουσίαση και τους προσκάλεσε στην Πολωνία για να δουν το εργοστάσιο από κοντά, με τον κ. Αντίοχο να δηλώνει πως «αν ήταν στο χέρι μου, θα υπέγραφα χθες τη συγκεκριμένη λύση».
Το ίδιο θετικοί ήταν οι κ.κ. Πέττας και Κόκορης.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ραντεβού αυτό το έκλεισα εγώ μετά από δική τους προτροπή και σε συνεννόηση με το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης. Οι εκπρόσωποι του Δήμου, μάλιστα, το χαρακτήρισαν ως την…τελευταία ευκαιρία για να λυθεί το οξύ πρόβλημα των απορριμμάτων», αναφέρει.

«Μετά από όλα αυτά, ο αποτυχημένος Δήμαρχος τολμάει να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τίποτα και πως όσοι πολεμούν τα σχέδιά του για να γίνει χαβούζα ο «Λίβας», θέλουν την καταστροφή του τόπου. Και ποιος το λέει αυτό;
Ο καταδικασμένος με 15 μήνες φυλακή για περιβαλλοντικές παραβάσεις! Έλεος. Τι άλλο θα ακούσουμε; Με τι μούτρα αντικρίζει τους Ζακυνθινούς στα μάτια; Ο άνθρωπος έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Είναι επαγγελματίας ψεύτης και συκοφάντης.
Από την πλευρά μου δηλώνω αλληλέγγυος στα όσα θα πράξει νομικά ο Σύλλογος «Βραχίονας» και περιμένω από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Οικονομίας και Εσωτερικών, να διατάξουν οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στον ΦΟΔΣΑ, αφού ούτε τα απορριμματοφόρα φτιάχνονται, ούτε οι υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους καλύπτονται, παρά το γεγονός πως τα αιτήματα χρηματοδότησης που υποβάλλει ο ΦΟΔΣΑ στο Δήμο Ζακύνθου εξυπηρετούνται και μάλιστα κατά προτεραιότητα. Που πάνε τα λεφτά των Ζακυνθινών;
Και αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά τα καταγγέλλει ο ίδιος ο Δήμαρχος με επίσημο έγγραφό του που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ», προσθέτει.

«Αν έχει μείνει έστω και μια μικρή ικμάδα φιλότιμου στον πολιτικό απατεώνα, Παύλο Κολοκοτσά, θα πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ για το καλό της Ζακυνθινής κοινωνίας. Ό,τι και να λέει εναντίον μου πέφτει στο κενό, αφού οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν. Όταν βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου τότε θα πρέπει και να…κρυφτεί», καταλήγει ο κ.Μαρίνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα