Άμφισσα: Προφυλακίστηκε ο πα-τέρας- που άφησε έγκυο την κόρη του

09:46 2/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Άμφισσας ο πατέρας που βίασε και άφησε έγκυο την δεκαεξάχρονη κόρη του ,παιδί με νοητική υστέρηση, ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του .

Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και να κρεμαστεί μέσα στο χώρο κράτησης του, ενώ ο συνήγορος του ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο πραγματογνώμονα .Ο ίδιος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι φροντίζει ως σκληρά εργαζόμενος πατέρας την κόρη του και την οικογένειά του .

Δεν

απέκλεισε όμως την πιθανότητα αυτής της πράξης και του βιασμού , λέγοντας ότι θα μπορούσε να συμβεί αν είχε απολέσει τα λογικά του ή αν τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η δεκαεξάχρονη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με πόνους και αιμορραγία, εκεί διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη της και οι επιπλοκές αφού το παιδί απέβαλε. Η εξέταση DNA στο έμβρυο αποκάλυψε ότι πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης .Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε .

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άμφισσα, Προφυλακίστηκε, -τέρας-,amfissa, profylakistike, -teras-