Αλέξης Κούγιας : Στημένα παιχνίδια του … τελευταίου δεκαλέπτου…

21:32 18/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αμέσως μετά το τέλος των συνεντεύξεων του Σάκη Τσιώλη και του Μάκη Χάβου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις για τον θάνατο του Θεόδωρου Νικολαϊδη που έφυγε σήμερα από την ζωή, λέγοντας πως «η δημοσιογραφία έγινε φτωχότερη» ενώ μίλησε για ομάδες που ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλέξης Κούγιας : «Θέλω να κάνω μία σημαντική δήλωση που αφορά μία πολύ μεγάλη απώλεια σήμερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με απόλυτο σεβασμό στην μνήμη

του εκφράζω τα συλλυπητήρια όλης της οικογένειας της ΑΕΛ στην οικογένεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη που έφυγε σήμερα από την ζωή. Είμαι δικηγόρος του «Φωτός» πάνω από 20 χρόνια και σε λίγο καιρό θα καταλάβουν όλοι την μεγάλη απώλεια και για την δημοσιογραφία και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άνθρωποι με αυτή την προσωπικότητα δεν υπάρχουν σήμερα. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Το δεύτερο που θέλω να πω και με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ. Η ΑΕΛ δίνει έναν πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ, όσο εγώ εγγυώμαι την λειτουργία της, ούτε ομάδα της «πεντάρας» στην έδρα της, ούτε ομάδα της «τεσσάρας» εκτός έδρας με 1,35 απόδοση.

Ούτε η ομάδα που θα «κλειδώνεται» το παιχνίδι της τρεις ώρες πριν ξεκινήσει, όπως κλειδώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια πολλά τέτοια ματς από κάποιες ομάδες. Και μιλάω για ομάδες όπως η Κέρκυρα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντση που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική του προσωπικότητα και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και έχει και έναν προπονητή (εννοεί τον Γρηγορίου) που θα πρέπει να ντρέπεται.

Εμείς, σας το λέω ξεκάθαρα, από την Λάρισα θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τις ομάδες της Περιφέρειας.

Εύχομαι να ανέβουν ιστορικές ομάδες από την Football League και να μην έχουμε τα ίδια με τις «ομαδοποιήσεις» και με τα στημένα παιχνίδια του… τελευταίου δεκαλέπτου και του… OVER.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και το λέω σαν Αλέξης Κούγιας με ότι αυτό σημαίνει στην διαδρομή μου, στην κοινωνική μου, την επαγγελματική μου, την οικογενειακή μου και κοινωνική μου ζωή. Είναι ντροπή. Δεν μπορεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος κι ενώ δεν είμαστε στην περίοδο της παντοδυναμίας του 2008-2009 που ήταν κλειδωμένα τα 3/4 των παιχνιδιών της Β’ Εθνικής. Είμαστε σε άλλη περίοδο.

Γι’ αυτό έχουμε ξεφτιλιστεί και έχουν έρθει στην Ελλάδα άνθρωποι, λες και δεν έχουμε την παραμικρή αξιοπρέπεια, για να μας διαφωτιστούν με Επιτροπές κλπ.

Πρέπει όλοι να αφυπνιστούν και να τελειώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα