Αλεξανδρούπολη:Oρκίστηκε ο αν. Διοικητής του Γ.Π.Ν.Α Χρ. Γκουγκουλάκης

13:02 21/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ορκίστηκε σήμερα στην έδρα της 4η ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης ο Χρήστος Γκουγκουλάκης μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ και αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή στο Γ.Π.Ν.Α .
Ο κ. Γκουγκουλάκης θα είναι στο «τιμόνι» της διοίκησης του νοσοκομείου όσο χρόνο χρειαστεί αναπληρώνοντας τον διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, ο οποίος απουσιάζει με αναρρωτική άδεια.

Εν τω μεταξύ με νέες προσλήψεις ενισχύεται το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ για πρώτη φορά το νοσοκομείο καλύπτει και τις 128 οργανικές

θέσεις που προέβλεπε ο οργανισμός του νοσοκομείου πριν τις μνημονικές περικοπές 2010-2014.

Σύμφωνα με την Διοίκηση του νοσοκομείου ,ηδη ολοκληρώθηκε η τελική επιλογή των 48 διοικητικών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων που προσλαμβάνονται με 2ετή σύμβαση η ανάληψη υπηρεσίας των οποίων θα γίνει εντός 15μέρου. Οι υπάλληλοι αυτοί προστίθενται στους 67 που υπηρετούν σήμερα, ενώ το νοσοκομείο έχει αύξηση διοικητικού προσωπικού κατά 72%. Αν σε αυτούς προστεθούν και 12 υπάλληλοι που εργάζονται μέσω ΟΑΕΔ, των οποίων υπεγράφη πρόσφατα η παράταση της σύμβασής τους για 1 ακόμη χρόνο, καθώς και 3 υπαλλήλων που εργάζονται με Δ.Π.Υ. για πρώτη φορά το νοσοκομείο καλύπτει και τις 128 οργανικές θέσεις που προέβλεπε ο οργανισμός του νοσοκομείου πριν τις μνημονικές περικοπές 2010-2014.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα