Αλεξανδρούπολη :Στο «Art Gallery Café» ο Γιάννης Γιαγουρτάς

11:31 23/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα γοητευτικό «Μουσικό ταξίδι με μία κιθάρα» υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό της Αλεξανδρούπολης ο ταλαντούχος καλλιτέχνης της κλασικής κιθάρας , Γιάννης Γιαγουρτάς στη συναυλία που θα δώσει στo Art Gallery Cafe, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30.

Ο Αλεξανδρουπολίτης μουσικός, που έχει βραβευτεί σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς κι έχει δώσει ρεσιτάλ σε γνωστά Φεστιβάλ κλασικής κιθάρας και αίθουσες συναυλιών σε πολλές χώρες, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο

ελληνικό κοινό μέρος της Σονάτας για σόλο κιθάρα, έργο γραμμένο και αφιερωμένο στον ίδιο, του διάσημου Ολλανδού συνθέτη Marco de Goeij (αναδημιουργό του Κοντσέρτου για Ορχήστρα και τους Deep Purple του Jon Lord).
Σήμερα ο Γιάννης Γιαγουρτάς ,ο οποίος ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, ζει μόνιμα στη Χάγη από όπου και δραστηριοποιείται δίνοντας ρεσιτάλ, Master-Classes και διαλέξεις σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Διδάσκει κιθάρα στο Maria Montessori Casa School, στο Grace Music International και στο Virtuosi School of Music.

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα