Αλεξανδρούπολη: «Ακέφαλο» το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

09:43 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναβλήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης ύστερα από προσφυγή κατά της διαδικασίας εκλογής νέου προεδρείου για το Δημοτικό Συμβούλιο που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης.
Στην προσφυγή του ο κ. Μιχαηλίδης εκτιμά ότι, δεν τηρήθηκε η διαδικασία που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για την εκλογή νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μέχρι να απαντήσει στην προσφυγή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση το δημοτικό συμβούλιο δεν θα συνεδριάζει.

Την ίδια

ώρα ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντινος Γκοτσίδης με επιστολή του προς τους επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, τους καλεί να τοποθετηθούν για τη στάση του κ. Μιχαηλίδη, τονίζοντας πως « η εκφορά του αυτή δεν πλήττει μόνον εμένα ως πρόσωπο, αλλά κυρίως τον ίδιο το θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος δεν είναι Πρόεδρος της πλειοψηφούσας παράταξης αλλά όλων των δημοτικών παρατάξεων.»

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε κατάπτυστη την πρόταση μομφής του κ. Γκοτσίδη, τονίζοντας πως η μομφή του προέδρου του Δ.Σ έγινε για να δημιουργήσει θόρυβο εν όψη της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Παράταξη «ΑΝΑΣΑ» για την ανάπλαση της παραλίας με καλεσμένους τους δυο αρχιτέκτονες που σχεδίασαν και υλοποίησαν την ανάπλαση της παραλίας της θεσσαλονίκης.

Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα