Ακυρώνεται λόγω κορονοϊού η διοργάνωση του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

13:58 28/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου 2020-2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εύχεται σε όλες και όλους δύναμη, κουράγιο και επιμονή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν όλοι, όπως σημειώνει, τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά.

«Με τις εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής κρίσης να διαδέχονται η μία την άλλη και τη συνολική εικόνα να χειροτερεύει, η Ομοσπονδία μας συνιστά ψυχραιμία και υπομονή όσον αφορά τη λειτουργία των συλλόγων μας. Καλεί όλα τα σωματεία-μέλη να τηρήσουν με υπευθυνότητα τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών και συνιστά οι σύλλογοι να παραμείνουν

κλειστοί σε αναμονή των εξαγγελιών της κυβέρνησης στις 5 Οκτωβρίου», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. αποφάσισε την ακύρωση τέλεσης του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών για φέτος, κρίνοντας ότι είναι πρακτικά αδύνατον να τηρηθούν οι απαιτούμενοι περιορισμοί σε έναν θεσμό, όπου παραδοσιακά μετέχουν 2.000 χορευτές σ’ ένα κατάμεστο κλειστό στάδιο.»

Τέλος, εφιστά ιδιαιτέρως την προσοχή στις διοικήσεις των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με τον λογιστή του συλλόγου τους να μεριμνήσουν για την έγκαιρη και έγκυρη εγγραφή τους στο μητρώο, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα σε μελλοντικές επιχορηγήσεις.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα