Αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στα παράλια δ. Τεμπών

16:08 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κεντρική και περίοπτη θέση βρίσκονταν τοποθετημένο το περίπτερο της περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΤ στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας, στο Βουκουρέστι καθώς και στην Σόφια στην Βουλγαρία όπου στο περίπτερο φιλοξενήθηκαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας και οι επαγγελματίες Μεσαγγάλων – Καστρί Λουτρού όπως και ο Δήμος Τεμπών!

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγάνης κ. Κ. Ζαφείρης, ο οποίος συμμετείχε στις δύο αποστολές, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η

φετινή τουριστική σεζόν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τους επαγγελματίες της περιοχής του δήμου Τεμπών. Το γεγονός αυτό, φάνηκε και από την συμμετοχή στις δύο εκθέσεις με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, εξήγησε ο κ. Ζαφείρης, όπου το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν μεγάλο.
Οι επαγγελματίες νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την στήριξη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, και τον Δήμο Τεμπών και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο .

Στην έκθεση στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησαν οι επαγγελματίες της παραλίας ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης ,ο πρόεδρος των επαγγελματιών Μεσαγγάλων κ. Φάνης Βουλιώτης, ο πρόεδρος Τουριστικών καταλυμάτων Ν.Λάρισας κος Αθανάσιος Μητσόπουλος, και οι αδερφοί Μανίκα .
Τουριστικό έντυπο υλικό και αναμνηστικά δώρα με το σήμα go tempi.gr του Δήμου Τεμπών προωθήθηκε και στις δυο τουριστικές εκθέσεις.
Τέλος οι επαγγελματίες είχανε συνάντηση με τον Ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ρουμανικού Κοινοβουλίου Dragos Gabriel που είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων της Ρουμανίας καθώς και με την γνωστή τραγουδίστρια της Ρουμανίας κ. Λορεντάνα Γκρόζα
Οι επαγγελματίες προσκάλεσαν τον κ.Dragos Gabrie και την κ.α Λορεντάνα Γκρόζα να επισκεφθούν τον Δήμο Τεμπών και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του Δήμου τις γαλάζιες παραλίες και τα τοπικά προϊόντα που παράγει η περιοχή μας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα