Αγριόλευκες: Από σήμερα δωρεάν εκμάθηση σκι για μαθητές Δημοτικού

03:13 4/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» είναι το σλόγκαν της διεθνούς καμπάνιας της FIS (Federation International de Ski) Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, που προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους του κόσμου να μυηθούν σε αυτό το εξαίσιο σπορ και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2007 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε όλον τον κόσμο από τους φίλους του σκι.

Η Πανελλήνια Εβδομάδα χιονιού (Snowkidz) πραγματοποιείται από τη FIS για όγδοη συνεχόμενη χρονιά φέτος με σκοπό να φέρει κοντά τα παιδιά με τις οικογένειές τους σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στον μαγικό λευκό

κόσμο του χιονιού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων αναλαμβάνει συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να προωθήσει τις δραστηριότητες στο Χιόνι για παιδιά.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Εβδομάδα Χιονιού:

Είναι μέρος της διεθνούς καμπάνιας της FIS με τον τίτλο «Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι».Είναι ένα ετήσιο Φεστιβάλ Χιονιού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.Προσφέρει την ευκαιρία για Απόδραση, Αναζήτηση και Απόλαυση στο χιόνι για όλα τα παιδάκια και τις οικογένειές τους.Είναι μια Ημέρα Γιορτής για όλη τη χιονισμένη φύση, για κάθε τι χιονισμένο.Ενώνει τους λάτρεις του χιονιού για να ανακαλύψουν και να απολαύσουν όλες τις δραστηριότητες.Προσφέρεται σε όλους που έχουν ήδη ανακαλύψει τα χειμερινά σπορ και τις δραστηριότητες ή που θα ήθελαν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά.Δίνει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους νέους φίλους του χιονιού και να αναδείξει την αξία αυτών που είναι ήδη λάτρεις.Κατατάσσει σε τρία διακριτά επίπεδα δεξιοτήτων τους μικρούς χιονοδρόμους απονέμοντας τους ένα διαβατήριο «Διεκδίκησης Χιονονιφάδας»

Η Πανελλήνια Εβδομάδα Χιονιού θα διοργανωθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου 2019 και θα εμπλουτιστεί με διάφορες δραστηριότητες που θα διαρκέσουν 7 ημέρες, για όλα τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων. Ο ΕΟΣ Βόλου ανέλαβε τη διοργάνωση από την ΕΟΧΑ και μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα την υλοποιήσουν.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που ανήκει στην Εταιρεία Κεντάυρων Όρος Α.Ε. προσφέρει κάρτα χρήσης αναβατήρων δωρεάν για τους Μαθητές. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα μεταφέρει τα παιδιά και τους συνοδούς δωρεάν με Πούλμαν.

Ο ΕΟΣ Βόλου με συντονιστή τον Κ. Μήλιο Ηλία συντονίζει και οργανώνει όλες τις δραστηριότητες και Δεξιότητες για όλο το διάστημα 4 Φεβρουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου 2019.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα