Αγορά πούλμαν για τα παιδιά με αναπηρία

09:43 15/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η αγορά ενός ειδικά μετασκευασμένου πούλμαν μεταφοράς παιδιών με αναπηρία, για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Μαλεβιζίου, που βρίσκεται στην περιοχή του Σκαφιδαρά, κόστους 104 χιλιάδων ευρώ.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια και η χρηματοδότηση της τοποθέτησης ενός στεγάστρου στον αύλειο χώρο του Κέντρου για την προστασία των παιδιών από τις καιρικές συνθήκες.
Το Κέντρο

Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Γαζίου, στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια 2.000 τ. μ. περίπου, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο Ηρακλείου στην περιοχή του Σκαφιδαρά.
Στις εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνονται αίθουσες αναψυχής, χώροι εργοθεραπείας και ανάπτυξης κοινωνικών λειτουργιών, αίθουσες ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, άνετοι χώροι ανάπαυσης, τραπεζαρίες, παρασκευαστήρια γευμάτων, ειδικοί χώροι εξυπηρέτησης των ωφελούμενων, γραφεία, μεγάλος περιβάλλοντας χώρος και χώρος στάθμευσης, πλήθος βοηθητικών χώρων, γραφείων και αποθηκών, κ.α.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα