Αυτοχειρία ο θάνατος ζευγαριού τουριστών στην Κεφαλονιά- Σατανιστική τελετή «βλέπουν» οι αρχές

07:30 3/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού από την Γερμανία. Οι δύο τους βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιασαν για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό των Βλαχάτων της Κεφαλονιάς. Ο θάνατος τους καλύπτεται από πέπλο μυστήριου με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμη και αυτό της συμμέτοχης σε σατανιστικά τελετουργικά.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση – σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων – την Πρωτοχρονιά,

η ιατροδικαστής, που πήγε στο νησί από την Πάτρα, φέρεται να έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειες.

Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι το ζευγάρι, ηλικίας 30-35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους από τις 16 Δεκεμβρίου στο Φισκάρδο.

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός, από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στο θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Η γυναίκα Βουλγαρικής υπηκοότητας φαίνεται πως προκάλεσε χαρακιές στις φλέβες της με φαλτσέτα και πέθανε από αιμορραγία στην κρεβατοκάμαρα. Ο 32χρονος σύντροφός της την μετέφερε στο σαλόνι, της άλλαξε τα ρούχα, σκούπισε τα αίματα και ακολούθως πήγε στο μπάνιο όπου κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά του. Οι δύο τους είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το γεγονός ότι στο χώρο βρέθηκαν ρούχα με σατανιστικά σύμβολα ενώ η κοπέλα φορούσε μενταγιόν με πεντάλφα, αλλά και το ότι το περιστατικό συνέβη νύχτα με πανσέληνο οδηγεί τις αρχές στην εκδοχή της πραγματοποίησης κάποιας σατανιστικής τελετής που ενδεχομένως πήγε στραβά.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος, που στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα.

Την όλη υπόθεση εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα