Α. Τσίπρας από την Εύβοια: Πριν από τρια χρόνια αιφνιδιαστήκαμε αλλά σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία (video)

16:21 5/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις πληγείσες από τον πυρκαγιά περιοχές της βόρειας Εύβοιας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας αυτοψία σε Αιδηψό, Λίμνη και Ροβιές.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον λιμενάρχη της Αιδηψού κ. Δανίκα για τις επιχειρήσεις απομάκρυνσης, το απόγευμα της Τετάρτης, των κατοίκων από τις απειλούμενες

παραλιακές περιοχές.

«Κι αν πριν από τρία χρόνια αιφνιδιαστήκαμε σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία αιφνιδιασμού. Καλό είναι να μην ωραιοποιούμε την κατάσταση. Να μην προσπαθούμε να φτιασιδώσουμε την εικόνα. Η εικόνα είναι πάρα πολύ αρνητική. Η κρατική μηχανή δεν λειτούργησε υποδειγματικά σήμερα, αλλά δεν λειτούργησε υποδειγματικά και στο παρελθόν» ανέφερε σε δηλώσεις του, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να μην προκαλεί. Κάλεσε ακόμη, την κυβέρνηση, να εξαγγείλει μέτρα τόσο για τους κατοίκους όσο και για τις καμμένες περιοχές.

«Οφείλουμε τούτη την ώρα να πούμε την γλώσσα της αλήθειας. Δεν είμαστε μπροστά απλά στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ραγδαίας κλιματικής κρίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Α. Τσίπρας από την Εύβοια: Πριν από τρια χρόνια αιφνιδιαστήκαμε αλλά σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα