To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Dekmantel Festival «έρχεται» Θεσσαλονίκη

13:33 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η ομάδα του Street Outdoors μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο club Μύλου αλλά και το Principal Club Theatre στο πλαίσιο του Dekmantel Festival, ένα από τα πιο πετυχημένα φεστιβάλ της Ολλανδίας.

To Dekmantel Festival γεννήθηκε

το 2009 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας από μια ιδέα των Thomas Martojo και Casper Tielrooij και το κοινό τους πάθος για την ηλεκτρονική μουσική. Το ολλανδικό φεστιβάλ ενώνει τις δυνάμεις του με μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες πάρτι της Ελλάδας, με ιδρυτικά μέλη τους Ιωάννη Πατελιώτη, Πολατίδη Κώστα και Ζάμπα Γιώργο και φέρνουν στη Θεσσαλονίκη μερικά από τα πιο φρέσκα και ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της εκλεκτικής και underground ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής αυτήν τη στιγμή.

Με δύο σκηνές , το Street Outdoors θα παρουσιάσει 9 καλλιτέχνες από 6 διαφορετικές χώρες που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, από disco μέχρι house και techno. Επίσημοι καλεσμένοι τους είναι οι Palms Trax, Makam, Juju & Jordash, Dekmantel Soundsystem και Central, ενώ μαζί τους στα decks θα είναι τέσσερις Έλληνες, οι Jiles John, Jose Amba, Polatof και Phon.

Το Street Outdoors ξεκίνησε το 2012 με σκοπό να διοργανώσει μια σειρά από εναλλακτικά DIY απογευματινά events, αντίθετα με τον κανόνα που θέλει τα πάρτι να γίνονται αποκλειστικά τις νυχτερινές ώρες. Με τα χρόνια δημιουργήθηκε ένα μικρό, αυτοσχέδιο φεστιβάλ στα διεθνή πρότυπα, που αλλάζει κάθε φορά τοποθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα