To 19ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Μαΐου!

14:02 3/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

To 19ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 4 Μαΐου, με ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Eurovision.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με πληροφορίες για τους δύο Ημιτελικούς και για τον Τελικό,

τους οποίους μεταδίδει η ΕΡΤ απευθείας από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Για το «Όνειρό μου», το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό, μιλάει η Γιάννα Τερζή, στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Ακόμη, στη «Ραδιοτηλεόραση» μιλάνε ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη, που έχουν αναλάβει την παρουσίαση και τον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών και του Τελικού, και η Ολύνα Ξενοπούλου, η οποία θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η χώρα μας στον Τελικό.

Το ντοκιμαντέρ «Μίκης Θεοδωράκης-Αυτοβιογραφία», ένα κινηματογραφικό ντοκουμέντο, πέντε ωριαίων επεισοδίων, αφιερωμένο στη ζωή και στο έργο του συνθέτη, το οποίο μεταδίδει η ΕΡΤ2, από το Σάββατο 5 Μαΐου, στις 18:00, οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα, ο θεσμός «ΑΠΘ την Κυριακή», στον οποίο μας «ξεναγούν» φοιτητές του Αριστοτέλειου, και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα