O Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα Electric Solo για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing

14:08 16/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου,ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος- γνωστός μέσα από την πορεία του συγκροτήματος Τρύπες αλλά και από την μετέπειτα διαδρομή του είτε μέσα από τις προσωπικές του δουλειές-θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing (με δύο παραστάσεις για περιορισμένο αριθμό ακροατών, 8μ.μ και 10μ.μ αντίστοιχα, το Σάββατο 19/1) στις οποίες θα ακουστούν δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια από όλη την μουσική διαδρομή του με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

O Μπάμπης Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές

συνθέσεις, κομμάτια απ’ όλη την μουσική διαδρομή του, και έντονα στοιχεία αυτοσχεδιασμού. Με εργαλεία του γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι την κιθάρα του, fx, και loops, περνάει από το λυρισμό στο μοντερνισμό και στον κόσμο των ηχητικών εντυπώσεων δημιουργώντας έντονες εικόνες – διαθέσεις – και συναισθήματα. Σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing, με δυο παραστάσεις για περιορισμένο αριθμό ακροατών, 8μμ και 10μμ αντίστοιχα. Οι ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου, που ευνοούν την ακρόαση και τη συγκέντρωση στη δράση επί σκηνής, αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για τα μουσικά τοπία, τα θέματα, και τις ατμόσφαιρες που θα αναπτυχθούν από το δημιουργό των albums Απ’ τη Σπηλιά του Δράκου, Σκηνές Από ένα Ταξίδι, αλλά και του νέου Βορεάδες.

2 παραστάσεις:
Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 20:00 & 22:00
στο Vitruvian Thing:
Πτολεμαίων 29Α, 54630, εντός στοάς, 4ος όρ.

Είσοδος: €8 προπώληση, €9 στην πόρτα
Στο χώρο δεν λειτουργεί μπαρ
(επιτρέπονται ποτά αγορασμένα από έξω)

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη υπάρχουν στην ιστοσελίδα του , αλλά και στο Facebook Babis Papadopoulos – Μπάμπης Παπαδόπουλος.
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/vitruvian-thing/mpampis-papadopoulos-electric-solo/
Πληροφορίες: vitruvianthing.com/babispap

Στο Vitruvian Thing δεν επιτρέπεπεται το κάπνισμα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα