Mountain Enduro Camp στη Μαμαλή Βερδικούσιας

11:31 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

To τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ Mountain Enduro Camp ξαναχτυπά! Ένα φεστιβάλ που πλέον έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των επισκεπτών του. Πραγματοποιείται και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Μαμαλή Βερδικούσιας, Λάρισας στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2016.

Για το πώς ξεκίνησε το φεστιβάλ και τι περιλαμβάνει το φετινό μίλησαν στην ΕΡΤ Λάρισας δυο εκ των μελών της Λέσχης Mountain Enduro Camp και διοργανωτών αυτού του φεστιβάλ. Πρόκειται για τους Νεκτάριο

Καφφέ και Κωνσταντίνο Ζιάρρα οι οποίοι είπαν: Ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε από μια παρέα φίλων που αγαπούν το βουνό και ειδικότερα τη Μαμαλή που είναι από τα μεγαλύτερα δάση οξιάς του δημοσίου. Στην αρχή δεν πιστέψαμε ότι θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Τώρα διαπιστώνουμε ότι έρχεται κόσμος από όλη την Ελλάδα και φέτος περιμένουμε και από το εξωτερικό κάποιες συμμετοχές.

Φυσικά επίκεντρο των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής. Φυσικά, το Mountain Enduro Camp είναι φιλικό και ανοιχτό προς όλους μηχανόβιους και μη.
Keywords
Τυχαία Θέματα