Mαζική παρουσία στις εκδηλώσεις στη Σκάλα Σκαμιάς

15:45 5/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018, στις 9μμ, στον άνετο αύλειο χώρο του συνεταιριστικού ελαιοτριβείου της Σκάλας Σκαμιάς, που για πρώτη φορά διαμορφώθηκε έτσι ώστε να φιλοξενήσει πολιτιστική εκδήλωση, δίπλα στο μυροβόλο κύμα του Αιγαίου, ο Σύλλογος Σκαμιωτών Αθήνας «Παναγιά η Γοργόνα» διοργάνωσε μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την πολυπληθή παρουσία τους οι ντόπιοι, αλλά και αρκετοί ξένοι επισκέπτες που παραθερίζουν αυτή την εποχή στη γύρω περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Τα χορευτικά

τμήματα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου Αγιάσου (υπεύθυνος Θύμιος Σαραντίδης), του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκαμιάς «Η Αγία Φωτεινή» (υπεύθυνη Ρένα Γρηγορίου) χόρεψαν παλιούς αγαπημένους λεσβιακούς και μικρασιάτικους παραδοσιακούς σκοπούς που έπαιξαν τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου.

Μετά την εκδήλωση παρατέθηκε δείπνο σε παραθαλάσσια ταβέρνα της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Ευαγγέλου, και όλο το Δ.Σ του Συλλόγου Σκαμιωτών Αθήνας για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και να ξαναγίνουν τέτοια όμορφα ανταμώματα».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα