«Massa Fresca» – Το 20o και 21ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:34 19/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tο εικοστό και εικοστό πρώτο επεισόδιο της συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca» έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία

και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα,βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.


Επεισόδιο 20ο. Η Αλίς και ο Αρμάντο επιστρέφουν στην Πορτογαλία, αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξ αρχής τεταμένη. Η Σέλια ανακαλύπτει ότι ο Σαλβαδόρ απουσιάζει συχνά από το σχολείο και το αναφέρει στον Φρανσίσκο. Η παρουσία της Σέλια είναι αισθητή στον σπίτι των Ελίας και τα παιδιά ανησυχούν για το μέλλον τους. Η Μαρία προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα, αλλά ο Φρανσίσκο δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τις απειλές της Σέλια. Ο Αρμάντο και η Αλίς επιστρέφουν, αλλά η ατμόσφαιρα είναι βαριά, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του Φερνάντο

Επεισόδιο 21ο. Η Σέλια εκβιάζει τον Φρανσίσκο ότι αν δεν μείνει μαζί της θα φροντίσει να του πάρουν την κηδεμονία των παιδιών. Η Μαρία νιώθει ένοχη γι’ αυτό που συμβαίνει και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει, για να σωθεί η κατάσταση και να παραμείνουν τα παιδιά μαζί. Η Μπράνκα προσπαθεί να καλοπιάσει τη Σέλια και να την πάρει με το μέρος της. Η Λεονόρ κάνει την πρώτη της προπόνηση με τα αγόρια, αλλά τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο απ’ αυτόν που νόμιζε και περίμενε.

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες

Keywords
Τυχαία Θέματα