Kομοτηνή:Κλειστά σήμερα τα σχολεία σε Ξάνθη και Ροδόπη-πλην Κομοτηνής-

07:43 27/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόφαση να μην λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία σε όλο το Δήμο Ξάνθης έλαβε η δημοτική αρχή.
Με ανάλογη απόφαση , όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μύκης ,Αβδήρων και Τοπείρου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα.
Ο Δήμαρχος του Δήμου Μύκης Τζεμήλ Καπζά υπέγραψε ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας την απόφαση να παραμείνουν κλειστά λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας όλα τα σχολεία

πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μύκης, ώστε να το γνωρίζουν έγκαιρα μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί.
Το ίδιο συνέβη και στο Δήμο Αβδήρων όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτίμησε την κατάσταση που διαμορφώνεται και υπέγραψε αντίστοιχη απόφαση για να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των Αβδήρων.
Κλειστά τα σχολεία στην ορεινή Ροδόπη. Κλειστά στο Δήμο Αρριανών και στα Δήμο Μαρώνειας Σαππών και στο Δήμο Ιάσμου
Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Κομοτηνή.

>Προβλήματα στην Ξάνθη από το ΧιονιάΑντιολισθητικές στην ορεινή Ροδόπη
Αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν χθες μετά το μεσημέρι στην Ξάνθη από την πυκνή χιονόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους.
Το χιόνι στους δρόμους, ιδιαίτερα τους μη κεντρικούς, προκάλεσε προβλήματα, ενώ υπήρξαν περιπτώσεις οδηγών που “κόλλησαν” στους δρόμους και άλλοι που αναγκάστηκαν να περάσουν τις αντιολισθητικές αλυσίδες ακόμη και μέσα στην πόλη.
Στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο παραμένουν τα προβλήματα στην Εγνατία Οδό καταγράφονται σποραδικά προβλήματα στο τμήμα Ξάνθης-Ιάσμου ,από την αστυνομία συστήνεται αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων το βράδυ και απαραίτητα να υπάρχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
Στη Ροδόπη στον ορεινό όγκο χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Ωστόσο οι δρόμοι εκτιμάται πως θα καθαρισθούν γρήγορα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα, που ήδη έχουν αναλάβει δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα