Helexpo Sales από 7 έως 16 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

16:30 27/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με βάση το Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 και την υπ’αριθ.πρωτ. 29/21-3-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ορίζεται, ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, για τις εμπορικές επιχειρήσεις της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

έως και την ημέρα λήξης της.

Οι “HELEXPO SALES” ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη και οι εμπορικές επιχειρήσεις μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΚΑΛΕΙ όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τις “HELEXPO SALES”, για να τονώσουμε την Αγορά και τις επιχειρήσεις μας και να δώσουμε μια εικόνα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και γιορτής της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

Πηγή ΕΣΘ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα