Aφιέρωμα στους Στέλιο Καζαντζίδη και Τάκη Σούκα με τον Λάμπρο Καρελά

16:29 23/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα αφιέρωμα σε δυο μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη και του Τάκη Σούκα θα ερμηνεύσει ο Λάμπρος Καρελάς (τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το συγκρότημα Τα Παιδιά από την Πάτρα – και αργότερα την Οπισθοδρομική Κομπανία – αλλά και από τη συνεργασία του με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές) και 9μελής ορχήστρα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη με τα τραγούδια που η φωνή του χάραξε ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά μας. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Τάκη Σούκα και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες (όπως Έρωτα μου αγιάτρευτε, Μια ζωή μέσα στους δρόμους, Υποκρίνεσαι , Άκου βρε φίλε, Ο λαός τραγούδι θέλει, κ.ά.) πολλές από τις οποίες έκανε γνωστές στο κοινό ο Στέλιος Καζαντζίδης. Παρών στο αφιέρωμα θα είναι και ο ίδιος ο συνθέτης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων».

Info
Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα