28η Οκτωβρίου: Στη Θεσσαλονίκη ο ΠτΔ -Στον Άη Στράτη ο Αλ. Τσίπρας

12:22 28/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε Αθήνα και Πειραιά από τις 9 το πρωί έως το τέλος των μαθητικών παρελάσεων.

Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα, διεμήνυσε την Πέμπτη από τη Θεσσαλονίκη,

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη την αμφισβήτηση των συνόρων μας.

Στον Άη Στράτη ο Πρωθυπουργός

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιούνται στον Άγιο Ευστράτιο οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και η παρέλαση των σχολείων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό «Γέννησης του Χριστού», χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου, Ιερώνυμου και στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Μνημείο των Πεσόντων Αγιοστρατητών. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Μουσείο Δημοκρατίας.

Το αθάνατο «ΟΧΙ» υπενθυμίζει τους αγώνες του ελληνικού έθνους στο διάβα των αιώνων, αλλά και την αέναη πίστη του ελληνικού λαού στην υπεράσπιση των αξιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τονίζει στο μήνυμά του, ο υπουργός εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα