2,35 εκ. για επαναδιαγράμμιση του οδικού δικτύου της Ρόδου

12:14 30/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ποσό των 2,35 εκ. ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την επαναδιαγράμμιση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στο νησί της Ρόδου.
Στόχος η βελτίωση της οδικής ασφάλειας οχημάτων και πεζών.
Στις επαναδιαγραμμίσεις που θα εκτελεστούν, περιλαμβάνονται οι κατά μήκος οδού διαγραμμίσεις (συνεχείς ή διακεκομμένες διαμήκεις γραμμές καθώς και οριογραμμές οδοστρώματος), οι ειδικές διαγραμμίσεις κόμβων (ραβδώσεις διαβάσεων πεζών, γραμμή διακοπής πορείας, βέλη καθοδήγησης), οι ειδικές διαγραμμίσεις σε συμβολές ή διαχωρισμούς οδοστρωμάτων (λοχίες, λοξές γραμμές

τύπου «zebra»), οι διαγραμμίσεις κατά μήκος λωρίδων επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, καθώς και οι λοξές διαγραμμίσεις για τμήματα οδοστρώματος στα οποία απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων.
Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Ν. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 27/08/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα