Αντάμωμα Νιβολιανιτών στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς

21:35 6/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου και ο Δήμος Αγιάς, με την βοηθεια της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοβρύσου και της ταβέρνας «Νιβόλιανη», διοργανώνουν το 13ο Αντάμωμα Νιβολιανιτών, το Σάββατο 11 Αυγούστου στην πλατεία του Μεγαλόβρυσου.

Η εκδήλωση αποτελεί μια προσπάθεια του συλλόγου που στοχεύει στη συνάντηση των απανταχού Mεγαλοβρυσιωτών και στη σύσφιξη των σχέσεών τους.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
21.00, έναρξη, χαιρετισμός προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου.
21:05, χαιρετισμός Προεδρου Τοπικης Κοινοτητας

.
21.10 χαιρετισμός δημάρχου Αγιάς και επισήμων.
21.20 Θεατρικο σατυρικο δρωμενο από την Θεατρικη ομαδα του Πολιτιστικου Συλλογου Αγιας ‘’ Μιλτιαδης Δαλλας ‘’ ΕΝΟΤΗΤΕΣ Α)‘’ Η γιαγια ‘’, Β ) ‘’ η Πολιτιστικη πρωτευουσα ‘’.
21.40 , παραδοσιακοι χοροι από τον Πολιτιστικο Συλλογο Γυναικων Αναβρας , με τραγουδια από τα ελληνικα νησια.
21:55, παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιβοίας «Ο Όμηρος» με ελληνικο προγραμμα και νησιωτικους χορους.
22.10 παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικο τμημα ‘’ Μιλτιαδης Δαλλας ‘’, με τραγουδια απο τη Μακεδονια.
22:30, τραγούδια από τη λαϊκοδημοτική εξαμελή ορχήστρα του Αποστόλη Κωσταβέλη, για όλους τους παρευρισκομενους, σε ένα γλεντι που θα κρατησει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες, για ολον τον κοσμο .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού. Στην διαρκεια της εκδηλωσης, θα προβαλλονται στιγμιοτυπα από διαφορες δραστηριοτητες του Πολιτιστικου μας Συλλογου, από προηγουμενες εκδηλωσεις .

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα