Υπόθεση Λεμπιδάκη: «Ανοίγουν» στόματα- Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς!

22:52 4/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Στις απολογίες των επτά συλληφθέντων επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των Αρχών για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Όπως όλα δείχνουν τα στόματα έχον ανοίξει και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr οι κατηγορούμενοι αλληλοκαρφώνονται δίνοντας πληροφορίες τόσο για τον τρόπο δράσης της εγκληματικής ομάδας όσο και για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι 5 κατηγορούμενοι που ήδη

έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία ενώ «καρφώνει» ο ένας τον άλλον, σε μια προσπάθεια του καθενός να πέσει στα μαλακά.

Μάλιστα ένας εκ των πέντε… φέρεται να έχει δώσει επιβαρυντικά στοιχεία και για άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την Αστυνομία, η οποία εκτιμά ότι όσο περνούν οι μέρες και οι κατηγορούμενοι αντιληφθούν σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται τότε θα αναγκαστούν να τα ομολογήσουν όλα.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση, πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτών των πρώτων κατηγορουμένων θα φτάσουν και στα άτομα που θεωρούνται πως εμπλέκονται στην απαγωγή αλλά δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να συλληφθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα