Ξεκινά δίαιτα κι άσκηση ο… παχύσαρκος Τραμπ

09:38 17/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Υπέρβαρος, στα όρια της παχυσαρκίας, καθώς με ύψος 1,90 μ. το σωματικό του βάρος φθάνει τα 108 κιλά είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου, Ρόνι Τζάκσον ο οποίος αναφέρθηκε δημοσίως στην κατάσταση υγείας του προέδρου και τόνισε ότι ο τραμπ θα αρχίσει δίαιτα κι άσκηση.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ο πρόεδρος πέρασε με άνεση μια εξέταση για την αποτίμηση των γνωστικών λειτουργιών του και γενικά χαίρει άκρας υγεία, ωστόσο, θα ήταν καλό να χάσει από 4 ως 7 κιλά, τρώγοντας πιο υγιεινά και αθλούμενος περισσότερο.

Ο 71χρονος πρόεδρος είναι

γνωστό πως απολαμβάνει τροφές με υψηλά λιπαρά, όπως τηγανιτό κοτόπουλο, χάμπουργκερ και μπριζόλες, ενώ δεν ασκείται καθημερινά.

Ο Τραμπ υπεβλήθη σε εξέταση 30 ερωτήσεων, γνωστή με την ονομασία Montreal Cognitive Assessment, στο πακέτο των κλινικών εξετάσεων, κατόπιν αιτήματός του.

Η εξέταση αυτή συνήθως χρησιμοποιείται για να ανιχνευτούν συμπτώματα του Αλτσχάιμερ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει κοφτερό μυαλό, είναι πολύ εντάξει», διαβεβαίωσε ο γιατρός του και πρόσθεσε ότι «έδειξε περισσότερο ενθουσιασμό για τη δίαιτα μάλλον παρά για την άσκηση, αλλά θα προχωρήσουμε και τα δύο».

The post Ξεκινά δίαιτα κι άσκηση ο… παχύσαρκος Τραμπ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα