Βούτσης και Αχτσιόγλου πάνε… εναλλακτικό κάμπινγκ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

09:28 31/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι προβληματισμοί της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εναλλακτικού Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2017 που πραγματοποιείται στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως.

Πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν στο camping

APOLLO VILLAGE για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση – συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής».

Ξεχώρισαν οι παρουσίες του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφης Αχτσιόγλου, του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλο, του βουλευτή Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα, του μέλους της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρη Αλεξίου, του προέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ Τάκη Γεωργακόπουλου.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε ένας γόνιμος διάλογος με τον απολογισμό της πορείας του κόμματος από το 2015 αλλά και τους στόχους έως το 2019, δηλαδή στη διάρκεια της διακυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της κυβέρνησης και του κόμματος, αλλά κυρίως για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την πορεία.

Το Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2017 ξεκίνησε από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και συνεχίζεται έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συζήτηση «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική» με την παρουσία του Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα Farid Fernandez και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στο Μουσείο Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα το πρωί και λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι το βράδυ.

Τη Δευτέρα περιλαμβάνει συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο και συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων.

Την Τρίτη Workshop «Κατασκευάζοντας το συλλογικό, περνώντας από το εγώ στο εμείς. Πρακτικές και βιωματικές προσεγγίσεις» που συντονίζει η Μαριώ Χαϊδοπούλου-Βρυχέα (Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς»). Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν την Τετάρτη.

Πηγή: ilialive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα