Βγήκαν μαχαίρα στο ΚΙΝΑΛ από Φώφη, Ανδρουλάκη, Ρέππα

16:35 13/7/2019 - Πηγή: Aixmi

Bγήκαν στο φως οι μεγάλες διαφωνίες που υπέβοσκαν στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ, αστη συνεδρίαση της κεντρικής του επιτροπής. Τον «χορό» της σύγκρουσης άνοι ξε η Φώφη Γεννηματά, η οποία έκανε λόγο για «κρυπτόμενα» στελέχη και «δούρειους ίππους» στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, τα οποία εμφανίζονται τώρα με κίνητρο τις «προσωπικές φιλοδοξίες» τους. Υπερασπίστηκε το πολιτικό της σχέδιο, δήλωσε ικανοποιημένη για το γεγονός ότι επί των ημερών της το κόμμα ανέβηκε στο 8% όταν το 2015 είχε πέσει στο μισό ποσοστό, ενώ αναγνώρισε

ότι έγιναν και λάθη από τα οποία δεν εξαίρεσε και τον εαυτό της.

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, που ήταν και ο βασικός αντίπαλός της για την ηγεσία, πήρε την «πάσα» και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον της. Αφού τόνισε ότι προεκλογικά έκανε 57 ομιλίες και έδωσε εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, κατηγόρησε την κυρία Γεννηματά ότι έδωσε ρόλο σε Μπίστη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, οι οποίοι στη συνέχεια εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας -που είναι στενότατος συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου- χαρακτήρισε «ύβρι» τους πανηγυρισμούς για το 8% των εκλογών. «Ο κόσμος καταλάβαινε πως θέλαμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ. Δώσαμε λάθος στίγμα, φτάσαμε στο σημείο να υπερασπιζόμαστε τον Σαμαρά και όχι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε.

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο Χρήστος Πρωτόπαπας, από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά. «Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έστω αυτό το μη ικανοποιητικό δεν θα μιλάγαμε τώρα. Δεν άκουσα καμία άλλη πρόταση απ’ αυτή που παρουσίασε η πρόεδρος παρά μόνο κριτική χωρίς περιεχόμενο. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα απαντήσουμε σε όλα και θα διατυπώσουμε τη δική μας πρόταση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με τη Σοσιαλδημοκρατία γιατί θα κάνει ισοπεδωτική αντιπολίτευση».

The post Βγήκαν μαχαίρα στο ΚΙΝΑΛ από Φώφη, Ανδρουλάκη, Ρέππα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα