Βέττας: Ο Μητσοτάκης είναι η μορφή της πιο σκληρής Δεξιάς που έχει γνωρίσει η χώρα

12:17 4/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Την ομαλή ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης εντός του έτους και την άμεση οριοθέτηση των μέτρων για το χρέος προβλέπει, μιλώντας στην εφημερίδα «Στο ΧΩΝΙ», ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Απαντώντας στα σενάρια περί «φοροκαταιγίδας», σημειώνει ότι «είναι εύφορη εποχή για τέτοιου είδους προπαγάνδα! Κάποιοι πετούν ο,τιδήποτε στον αέρα, τρομάζοντας τον κόσμο, με μοναδικό σκοπό να επωφεληθούν συγκεκριμένοι πολιτικοί

χώροι».

«Είμαστε μια κυβέρνηση που δεν έχει βάλει στην τσέπη της ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού ταμείου και αυτό πρέπει να το θυμίζουμε σε όσους το ξεχνούν», τονίζει ο Δημήτρης Βέττας.

Και συμπληρώνει: «Το 2015 στηρίξαμε τον κοινωνικό προϋπολογισμό με 100 εκατ. ευρώ και σήμερα φθάνουμε στα 760 εκατ. ευρώ, που ενδεχομένως να γίνουν περισσότερα».

Σε ό,τι αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι «η ΝΔ θυμίζει πολιτικό παλιατζίδικο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μορφή της πιο σκληρής Δεξιάς, που έχει γνωρίσει η χώρα» και καταλήγει: «Δεν μπαίνουμε σε συζήτηση για θέματα της εθνικής μας κυριαρχίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα