Βενιζέλος: Ο Διώτης είχε πάει το στικάκι και σε άλλο δημοσιογρά​φο πριν απ’ τον Βαξεβάνη

16:27 10/1/2013 - Πηγή: Aixmi

Πολιτική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τον άνθρωπο που έδωσε το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ στον Κώστα Βαξεβάνη, κατήγγειλε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, υποστηρίζοντας στόχος ήταν η

διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η εξόντωση του ίδιου.

Αν και δεν ονομάτισε το πρόσωπο αυτό (προφανώς εννοούσε τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη), αποκάλυψε ότι είχε επιχειρήσει να δώσει το στικάκι σε άλλον δημοσιογράφο πριν απο τον Βαξεβάνη. «Βοά η πιάτσα», είπε χαρακτηριστικά.

Με δυο λόγια, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να απαξιώσει απολύτως τον Διώτη, στη μαρτυρία του οποίου («δεν μου έδωσε εντολή να ελέγξω τη λίστα) βασίζεται η κατηγορία εναντίον του. Προανήγγειλε, μάλιστα, και άλλες αποκαλύψεις όταν γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Βαξεβάνης επισκεπτόταν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του παρέδιδε πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία το ubs που του είχε παραδοθεί είχε «ημερομηνία γέννησης» 4 Αυγούστου 2010. Δηλαδή 10 μήνες πριν το παραδώσει ο Παπακωνσταντίνου στον Διώτη. Και, κυρίως, ένα μήνα πριν από τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η λίστα Λαγκάρντ (με μορφή cd) παραδόθηκε από τους Γάλλους στον Παπακωνσταντίνου -την ημερομηνία επιβεβαιώνει το υπουργείο Εξωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα