Βασάνισαν και κρέμασαν σκύλο από ελιά στην Αχαϊα…

20:35 3/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Άγνωστος κρέμασε από ελιά σκυλί και το άφησε να βασανίζεται μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή σε χωριό της Αχαΐας.

Το σκυλί εντοπίστηκε από περαστικό ο οποίος ενημέρωσε μέλη του φιλοζωικού συλλόγου που έσπευσαν στο σημείο.
Επίσης, κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον «άνθρωπο» που προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Η ανακοινωση του φιλοζωϊκού συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α.:

Ιδού άνθρωπε τι έκανες.. Εύχομαι εάν υπάρχει Θεός να στο ανταποδώσει εσένα και στην οικογένειά σου .

Σήμερα το πρωί δέχτηκα τηλ

από έναν πολίτη για ένα ζωάκι κρεμασμένο σε έναν ελαιώνα ανάμεσα στον Αλισσό και στα Λουσικά Αχαΐας.. Αμέσως πήγα στην αστυνομία και φύγαμε με το περιπολικό για να δούμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συντελέσει κάποιος ο οποίος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης …

Με σκάνερ ελέγξαμε το ζωάκι για τσιπάκι σήμανσης και δεν είχε, έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για μήνυση κατά αγνώστου.. Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο διοικητή, τον αξιωματικό υπηρεσίας και τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαΐας

Για την άψογη συνεργασία, και συμπεριφορά που δείχνουν απέναντι μας.. Όμως υπάρχουν και άλλοι φορείς του κράτους που πρέπει να συνεργάζονται μαζί μας, όπως Δασαρχείο και θηροφυλακή.. Ήδη ξεκινάμε διαδικασία και θα ζητήσουμε συνάντηση με τους κυρίους αυτούς για να δούμε τι αρμοδιότητες έχουν.. ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ .!!

Πηγή: patrastimes.gr

The post Βασάνισαν και κρέμασαν σκύλο από ελιά στην Αχαϊα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα