«Τσουχτερή» η κριτική σε δικηγόρο από τη Σκορδά

10:39 27/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Με 50.000 ευρώ καλείται να αποζημιώσει η Φαίη Σκορδά τον δικηγόρο Θάνο Καρατσιώλη εξαιτίας της σκληρής κριτικής που του είχε ασκήσει η παρουσιάστρια λόγω ανάρτησής του στο facebook για «πλαδαρές γκόμενες» και «την πλαδαρή, αγύμναστη Ελληνίδα».

Ο δικηγόρος είχε κάνει αγωγή κατά της παρουσιάστριας για ηθική βλάβη που υπέστη από σχόλιά της στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Πρω1νό» ζητώντας να του καταβληθεί αποζημίωση 170.000

ευρώ.

«Καμία, μα καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα έπρεπε να εμπιστευτεί τον ίδιο και το γραφείο στο οποίο εργάζεται» είχε σχολιάσει καυστικά την άποψη του δικηγόρου η Φαίη Σκορδά κι εκείνος αντέδρασε καταθέτοντας την υπ’ αριθμόν 604335/2017 αγωγή εις βάρος της ίδιας και του AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. Οι εναγόμενοι φέρεται να πρότειναν στον δικηγόρο αποζημίωση 50.000 ευρώ ώστε να αποσύρει την αγωγή. Εκείνος επίσης φέρεται να ικανοποιήθηκε ηθικά και έχει ανακοινώσει πως θα διαθέσει το χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

The post «Τσουχτερή» η κριτική σε δικηγόρο από τη Σκορδά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα