Τσίπρας: Η Μπέτυ ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν από εμένα

15:11 28/1/2020 - Πηγή: Aixmi

«Η Μπέτυ πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν από εμένα. Πριν την εντοπίσω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας την αρχή της σχέσης του με τη Μπέτυ Μπιαζάνα στα μαθητικά τους χρόνια, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω» στον Αντέννα. Αποκάλυψε δε ότι το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε ένα «σκληρό ροκάδικο» στη Μιχαλακοπούλου. Από τότε είναι μαζί μέχρι σήμερα. Τους χωρίζουν τα ποδοσφαιρικά τους αισθήματα (ο ίδιος είναι

με τον Παναθηναϊκό, εκείνη με τον Ολυμπιακό), αλλά οι δυο γιοι τους ακολουθούν τα «φρονήματα» του μπαμπά τους και αγαπούν ιδιαίτερα το μπάσκετ.

Όσο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην επιλογή να μην παντρευτούν, αλλά να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, ανέφερε ότι η σχέση τους ήταν μακροχρόνια και περισσότερο μια σύμβαση ψυχική παρά νομική. «Πέρα από την αγάπη υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός», σημείωσε, και τόνισε ότι η ίδια είναι αυστηρή κριτής και βρίσκει τρόπο να εκφράσει την άποψή της, χωρίς όμως να υπάρχει «κρεαβατομουρμούρα».

Ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε ότι ήταν το τρίτο παιδί μιας μεσαίας προοδευτικής οικογένειας, με πολλά χρόνια διαφοράς από τα άλλα αδέρφια του -πράγμα που του έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με πράγματα με τα οποία άλλοι συνομήλικοί του δεν ασχολούνταν. Ήδη στα 9 του χρόνια «ξεκοκάλιζε» την εφημερίδα (ΝΕΑ και αργότερα και Ελευθεροτυπία) που έφερνε στο σπίτι ο πατέρας του.

«Ο πατέρας μου μετά τη Μεταπολίτευση ήταν ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, τα αδέλφια μου είχαν οργανωθεί στην Αριστερά, στην ΚΝΕ. Εκεί οργανώθηκα και εγώ σε ηλικία μόλις 14 ετών, όταν ως πρόεδρος του 15μελούς του Β’ Πειραματικού Γυμνασίου Αμπελοκήπων πήγα να συμπαρασταθώ στις καταλήψεις του διπλανού Πολυκλαδικού ».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την ημέρα που αποφάσισε να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα, το 2015, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξεχάσει τα γενέθλια του μικρού του γιου (έκλεινε τα 3 του χρόνια).

«Μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο και σχημάτισε τον αριθμό τρία με τα δάκτυλά της. Νόμισα ότι ήθελε να μου μιλήσει για τρία λεπτά. Κατάλαβα ότι εννοούσε τα γενέθλια του γιου μας όταν συνειδητοποίησα αργότερα ότι είχε αφήσει πάνω στο γραφείο μου τρία κεράκια».

The post Τσίπρας: Η Μπέτυ ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν από εμένα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα