Τριανταφυλλόπουλος: Άρη, κοιμήσου εμείς σας ενημερώσαμε – Πορτοσάλτε: Είσαι για λύπηση

16:21 17/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Καυγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Άρη Πορτοσάλτε με φόντο την επίθεση στον ΣΚΑΪ. tΌλα ξεκίνησαν από το tweet του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, λίγο μετά την έκρηξη της βόμβας.

Ο ιδιοκτήτης του zougla.gr, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, απάντησε

γράφοτνας: «Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα. Ούτε κάμερα δεν είχατε φωστήρες. Η εικόνα είναι δίκη μας γιατί είμασταν εκεί. Γκάφα ολκής για ενημερωτικό σταθμό σωστά; Η σύνδεση της βόμβας με την κριτική που ασκείτε στην κυβέρνηση λαϊκισμός της κακιάς ώρας».

Ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Μάκη, επαναλαμβάνω, είσαι για λύπηση, βαριά τα συμπλέγματα! Αυτό μόνο», ωστόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε λέγοντας «τραγικός έτοιμος για την Επίδαυρο. Ασχολήσου με το ρεπορτάζ τώρα και άσε τις πολιτικές αναλύσεις γιατί έχει νεύρα ο Γιάννης (σ.σ Αλαφούζος) και μπορεί να την πληρώσεις εσύ».

«Πόσο, εμφανώς, μας δείχνεις ότι θα ήθελες να είσαι στον ΣΚΑΙ! Αλλά δεν είσαι», έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε για να λάβει την απάντηση Τριανταφυλλόπουλου: «Σαν τρελός για να σε τρέχω όπως σου πρέπει».

The post Τριανταφυλλόπουλος: Άρη, κοιμήσου εμείς σας ενημερώσαμε – Πορτοσάλτε: Είσαι για λύπηση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα