Τον… έστειλαν διακοπές μετά το ανάρμοστο σχόλιο για την Ιβάνκα (ΒΙΝΤΕΟ)

11:36 28/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Διακοπές στέλνει τον δημοσιογράφο του Τζέσε Γουότερς το Fox News έπειτα από το χαρακτηριζόμενο σεξιστικό σχόλιο που έκανε για την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ στο Women20 στο Βερολίνο, ο δημοσιογράφος σχολίασε τη ρητορική της υπέρ των πολιτικών που ακολουθεί ο πατέρας της και την κριτική που δέχθηκε η Πρώτη Κόρη γι’ αυτό.

WATCH: Jesse Watters on Fox News re Ivanka Trump:

"I really like how she was speaking into that microphone" pic.twitter.com/HoJHLpMtq1

— Yashar (@yashar) April 26, 2017

«Είναι αστείο, λένε ότι σέβονται τις γυναίκες και όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν τον σεβασμό τους απέναντι σε μια γυναίκα τη γιουχάρουν και την κρίνουν» τόνισε και συμπλήρωσε: «Οπότε δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ, αλλά ειλικρινά απόλαυσα τον τρόπο που μιλούσε στο μικρόφωνο«.

Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή να ξεσηκώσει σάλο αντιδράσεων θεωρώντας ότι το σχόλιό του ήταν άκρως σεξιστικό και να αναγκάσει τη διοίκηση του σταθμού να τον στείλει διακοπές, κάνοντας λόγο για απόλυση.

Αναμένεται να επιστρέψει τη Δευτέρα αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήταν σεξιστικό το σχόλιό του και πραγματικά απόλαυσε τον τρόπο που μίλησε η Ιβάνκα καθώς η φωνή της του θύμισε ραδιοφωνικό παραγωγό τζαζ μουσικής.

On air I was referring to Ivanka's voice and how it resonates like a smooth jazz radio DJ. This was in no way a joke about anything else.

— Jesse Watters (@jessebwatters) April 26, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τον…, Ιβάνκα ΒΙΝΤΕΟ,ton…, ivanka vinteo