Το βίντεο του Τσίπρα για τον 1 χρόνο του γραφείου στη Θεσσαλονίκη

18:01 10/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ένα βίντεο γεμάτο από… μπουγάτσα, κουλούρι, Νοτοπούλου και πολύ Θεσσαλονίκη «γιορτάζει» ο Αλέξης Τσίπρας τον ένα χρόνο από την ίδρυση του πρωθυπουργικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του πρωθυπουργού

Η Θεσσαλονίκη

έχει πολλά τώρα έχει περισσότερα, αναφέρεται στην έναρξη του βίντεο και ενώ προβάλλονται εικόνες από την πόλη, ταυτόχρονα σε λεζάντες γίνεται ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου στη Θεσσαλονίκη. πρώτο και κύριο το πρωθυπουργικό γραφείο που «με το έργο του άλλαξε την ατζέντα των θεμάτων προς όφελος των πολιτών της» και συνεχίζει «με σινεμά, με το Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος που ενισχύθηκε σημαντικά, με ζωγραφική, με γεύσεις, με τραγούδια, με τους μύθους της…με τους αγώνες να δικαιώνονται και τα τρατόπεδα Κόδρα και Π.Μελά να παραδίδονται στους πολίτες της. Με τους ανθρώπους της και τη φιλοσοφία τους. Με αποδιωτικοποίηση των δημόσιων συγκοινωνιών. Με ενίσχυση της ΕΥΑΘ, με την κοσμοπολίτικη ΔΕΘ, με το λιμάνι της σε νέο αναπτυξιακό σχέδιο και την πρώτη προβλήτα με τα κτήρια της σε δημόσια χρήση. Με επανεκκίνηση των έργων του Μετρό και επέκτασή του στις Δυτικές συνοικίες της πόλης. Με την πόλη να αποκτά αναβαθμισμένο διπλωματικό ρόλο. Το πρωθυπουργικό γραφείο έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας. Έκανε πολλά και συνεχίζει. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» καταλήγει το βίντεο άρτια σκηνοθετημένο και με πολύ καλό μοντάζ εικόνων, σχεδόν κινηματογραφικό.

The post Το βίντεο του Τσίπρα για τον 1 χρόνο του γραφείου στη Θεσσαλονίκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα