Το τρία στα τρία στη Super League o Ολυμπιακός

09:19 17/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Την ώρα που η… γκέλα έμοιαζε πραγματικότητα ο Νάτχο είχε άλλη γνώμη! Λίγα λεπτά πριν μπήκε στο γήπεδο και στο 92′ λύτρωσε τον Ολυμπιακό που τα βρήκε δύσκολα με αντίπαλο τον Αστέρα. Το τελικό 2-1 διατηρεί τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή.

Από την… Κόλαση του 1-1 στον… Παράδεισο του 2-1 και της νίκης για τον Ολυμπιακό με το τρία στα τρία στην Super League.

Ο Μπίμπρας Νάτχο ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να δώσει μίας τεράστιας σημασίας νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Έναν Αστέρα που αν και έχανε ισοφάρισε το ματς και μέχρι το τέλος πάλευε για το θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ξανά σκληρό… καρύδι για τους Πειραιώτες. Τρομερή γκολάρα ο Καμαρά στο 1-0, έκανε προσωρινά το 1-1 στο 2ο μέρος ο Τόνσο.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Με σχηματισμό 4-2-3-1 ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός με το κλασικό σχήμα του Μαρτίνς με Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, άμυνα με Ομάρ, Τσιμίκα, Βούκοβιτς και Μιράντα και στα χαφ τους Καμαρά και Μπουχαλάκη. Επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα επίθεσης με Ποντένσε και Λάζαρο και φορ ο Γκερέρο. Ο Αστέρας με Παπαδόπουλο στο τέρμα και άμυνα με Βλάχο, Άνχελ Μαρτίνες, Τριανταφυλλόπουλο και Πασαλίδη. Στο κέντρο οι Μουνάφο και Ιγκέσιας και πίσω από τον φορ Μανιά οι Κώτσιρας, Καλτσάς και Τσιλιανίδης.

ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 5Ο ΛΕΠΤΟ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ολυμπιακός είχε στο ξεκίνημα μεγάλη φάση με το δοκάρι από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 5ο λεπτό. Στο 8ο λεπτό ο Μανιάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού για να κάνει όμως ένα κακό σουτ. Στο 10ο λεπτό ο Αστέρας είχε ένα πολύ καλό σουτ του Τσιλιανίδη που έβγαλε δύσκολα ο Γιαννιώτης. Ένα λεπτό μετά ο Τριανταφυλλόπουλος είχε κεφαλιά που απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Στο 16′ ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με έναν ελιγμό με ντρίμπλα και σουτ του Χριστοδουλόπουλου που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

ΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΜΑΝΤΙ;

Στο 19ο λεπτό ο Καμαρά δοκίμασε έναν… κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή που αρχικά πήγε στο δοκάρι, μετά πέρασε την γραμμή και χτυπώντας στην πλάτη του Παπαδόπουλου (σ.σ. είχε ενώ βρει πάλι στο δοκάρι) ξαναπήγε στα δίχτυα για το 1-0!!! Ένα απίστευτο γκολ με τον σκόρερ να πηγαίνει μετά στον Τουρέ που τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη. Φυσικά όλος ο πάγκος του Ολυμπιακού αλλά και οι συμπαίκτες του στο γήπεδο με τον κόσμο καταχειροκρότησαν τον σκόρερ.

Στο 26ο λεπτό ο Κώτσιρας είχε ένα σουτ από πλάγια θέση που πέρασε έξω. Στο 29′ ένα ακόμα σουτ έγινε από τον Αστέρα με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει την προσπάθεια του Καλτσά.

Στο 32′ ένα σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε ψηλά έξω. Στο 35′ είχε ένα σουτ και ο Ποντένσε το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 43′ μετά από πολύ καλή ενέργεια και ντρίμπλα του Ποντένσε ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του. Το τέλος του α’ μέρους βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται και τον Αστέρα να έχει κάνει την προσπάθειά του αλλά ειδικά προς το τέλος του α’ μέρους να έχει μείνει σε παθητικό ρόλο και να μπορεί να μπει ξανά στο ματς για να διεκδικήσει ισοφάριση.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΑ

Στο 48ο λεπτό ο Καμαρά δοκίμασε ξανά το πόδι του με δυνατό σουτ που έφυγε όμως ψηλά έξω. Στο 49′ ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε ψαλιδάκι του Ποντένσε ενώ πολύ λίγο πριν ο Γκερέρο ήταν… φάτσα με το τέρμα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 50′ ο Γιαννιώτης έβγαλε ένα αρκετά δύσκολο σουτ του Φερνάντες. Στο 53′ μία κεφαλιά του Λάζαρου πέρασε άουτ. Στο 55′ ο Μανιάς δεν μπόρεσε να… τσιμπήσει καλά την μπάλα για να κάνει ένα σουτ για γκολ μετά από φάουλ. Στο 63′ ένα ακόμα σουτ του Καμαρά έξω απο την περιοχή πήγε στα χέρια του Παπαδόπουλου.

ΤΟ 1-1 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΣΟ

Στο 67ο λεπτό ο Αστέρας κατάφερε σε μία ωραία επίθεσή του να ισοφαρίσει με τον Τόνσο. Από κλέψιμο κοντά στην περιοχή των Αρκάδων η μπάλα έφτασε στον Φερνάντες που την ‘έσπασε’ στον Τόνσο που είδε το πρώτο σουτ του να αποκρούεται όχι όμως και το δεύτερο καθώς ήταν σε ένα σημείο που βρέθηκε… αφύλαχτος. Έτσι ήρθε το 1-1 στο ματς.

ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΧΑΣΑΝ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ

Στο 72ο λεπτό ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον Χασάν αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Πορτογάλος ετοίμαζε τον Γκιγιέρμε για αλλαγή αλλά μετά το 1-1 του Αστέρα σήκωσε από τον πάγκο τον Αιγύπτιο φορ. Στο 74′ έβγαλε ωραία φάση ο νεοεισελθών Φετφατζίδης μετά από ντρίμπλα και σουτ.

Στο 80′ ο Χασάν είχε μεγάλη χαμένη φάση με τετ α τετ που έβγαλε ο Παπαδόπουλος. Στο 86′ ο Τόνσο επίσης είχε μεγάλη ευκαιρία με χαμένο τετ α τετ.

ΝΑΤΧΟ, Η… ΧΡΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ 2-1

Στο 92ο λεπτό από μία πολύ ωραία ενέργεια του Ποντένσε που ‘έσπασε’ την μπάλα στον Γκερέρο ο Ισπανός την έδωσε με κεφαλιά στον Νάτχο και ο Ισραηλινός – που αποδείχθηκε η… χρυσή αλλαγή του Μαρτίνς – έκανε το υπερπολύτιμο 2-1 με εξαιρερικό τελείωμα. Ήταν η μεγάλη λύτρωση για τον Ολυμπιακό σε ένα σημείο που τα πράγματα έδειχναν πολύ δύσκολα για τους γηπεδούχους.

Από τον Αστέρα μεσοεπιθετικά σίγουρα ο Τόνσο με το τέρμα του. Στο α’ μέρος πάλεψε περισσότερο ο Τσιλιανίδης και θετικός ήταν και ο κίπερ Παπαδόπουλος με αρκετές επεμβάσεις.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά (84′ Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (73′ Φετφατζίδης), Γκερέρο, Λάζαρος (72′ Χασάν), Ομάρ, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς και Ποντένσε.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας (46′ Φερνάντες), Άνχελ Μαρτίνες Ορτέγα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μανιάς (78′ Βαλιέντε) και Καλτσάς (62′ Τόνσο).

Πηγή: gazzetta.gr

The post Το τρία στα τρία στη Super League o Ολυμπιακός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα