Τι είπε στη Φαίη Μαυραγάνη η Νανά Καραγιάννη λίγες μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο

10:40 25/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Τη συνομιλία που είχε στο Facebook με την Νανά Καραγιάννη την περασμένη Δευτέρα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους η Φαίη Μαυραγάνη.

«Την ανάρτηση αυτή μου έστειλε στο in box την περασμένη Δευτέρα η Νανά Καραγιάννη

όπως μου είχε στείλει προ μηνός και κείμενό της για την ανανέωση του συμβολαίου μου στο «Ε» με ένα κείμενο άκρως τιμητικό. Της απάντησα ότι την ευχαριστώ πολύ και απόρησα που δεν ανταποκρίθηκε στο μήνυμα. Έμαθα προχθές ότι νοσηλεύεται και περνά δύσκολες ώρες. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Την ευχαριστώ και πάλι για τα κολακευτικά της λόγια, για τη θετική στάση απέναντί μου παρά το γεγονός ότι ούτε καν γνωριζόμαστε. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μακάρι!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook της η παρουσιάστρια του «Ε».

Υπενθυμίζεται ότι η Νανά Καραγιάννη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής. Εδώ και αρκετά χρόνια παλεύει με την νευρική ανορεξία.

Η δημοσιογράφος αν και τον τελευταίο καιρό φαινόταν καλύτερα, ο οργανισμός της ήταν πολύ εξαντλημένος με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Στο νοσοκομείο την μετάφερε ο αδερφός της, Φοίβος, ο οποίος ανέφερε ότι η δημοσιογράφος βρίσκεται σε καταστολή ενώ τα νεφρά και τα πνευμόνια της λειτουργούν μόνο με μηχανική υποστήριξη. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για την Νανά.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα