Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός νομίζω ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα

12:34 27/1/2016 - Πηγή: Aixmi

«Θα έπρεπε να βγουν παραπάνω πράγματα» από τη χθεσινή συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Το ασφαλιστικό είναι ένα πρόβλημα που θα ταλανίσει πολύ τους 50άρηδες και τις επόμενες γενιές και νομίζω ότι όλοι είμαστε λίγο πιο πίσω από το πρόβλημα. Ίσως από αντικειμενικές δυσκολίες κάποιοι αλλά και κάποιοι άλλοι επειδή θέλουν να το κουκουλώνουν. Αυτή η κουβέντα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πιο νωρίς. Το είχα πει στον Αλέξη Τσίπρα

στη συνάντηση που κάναμε με τους αρχηγούς, ότι πριν δώσει τις προτάσεις η κυβέρνηση, πριν δηλαδή δημοσιοποιήσει ο κ. Κατρούγκαλος το σχέδιο, να κάναμε μια ειλικρινή κουβέντα στη Βουλή. Δυστυχώς, τι γίνεται, δημιουργούνται τα στρατόπεδα και μετά συζητάμε, ενώ ο τρόπος είναι ο ανάποδος: Πρώτα να συζητάς για να αποφεύγεις τα στρατόπεδα».

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε, μιλώντας στον Realfm 97,8: «Νομίζω ότι ο κ. Κατρούγκαλος δίνει στη δημοσιότητα το συμπέρασμά του, χωρίς να μας δίνει όμως τα στοιχεία. Και αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία διόρθωση» υπογραμμίζοντας ότι «το πρόβλημα ξεπερνάει το μπόι μας, είναι τεράστιο».

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε: «Ο πρωθυπουργός νομίζω ότι είναι μία διχασμένη προσωπικότητα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα